2 25702 Becerikli Katılım 16 Ağustos 2025 Mesajlar 378 Beğeniler 225 28 Ekim 2025 #1 Deprem nerelerde oldu bilmiyorum ama ben İzmir'den hissettim. Hissedenlere geçmiş olsun, beşikte sallar gibi salladı beni. Son düzenleyen: Moderatör: 28 Ekim 2025
Deprem nerelerde oldu bilmiyorum ama ben İzmir'den hissettim. Hissedenlere geçmiş olsun, beşikte sallar gibi salladı beni.
S senuzulme 22 Üstün Katılım 28 Aralık 2023 Mesajlar 2.279 Çözümler 32 Beğeniler 2.989 Yer İstanbul 28 Ekim 2025 #2 Bence artık bu tarz depremlerin kamuoyunu meşgul bile etmemesi lazım. Türkiye, kendisinin bir deprem ülkesi olduğunu hala anlayamadı gitti.
Bence artık bu tarz depremlerin kamuoyunu meşgul bile etmemesi lazım. Türkiye, kendisinin bir deprem ülkesi olduğunu hala anlayamadı gitti.
O Oltran Üstün Katılım 6 Ocak 2024 Mesajlar 3.301 Makaleler 11 Çözümler 29 Beğeniler 8.596 28 Ekim 2025 #3 senuzulme dedi: Bence artık bu tarz depremlerin kamuoyunu meşgul bile etmemesi lazım. Türkiye, kendisinin bir deprem ülkesi olduğunu hala anlayamadı gitti. Genişletmek için tıkla... Onun için ilk başta gerekli önlemlerin alınması lazım ki insanlar endişelenmesin.
senuzulme dedi: Bence artık bu tarz depremlerin kamuoyunu meşgul bile etmemesi lazım. Türkiye, kendisinin bir deprem ülkesi olduğunu hala anlayamadı gitti. Genişletmek için tıkla... Onun için ilk başta gerekli önlemlerin alınması lazım ki insanlar endişelenmesin.
xapder 62 Üstün İlk 1.000! Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 847 Makaleler 1 Çözümler 7 Beğeniler 818 28 Ekim 2025 #4 Oltran dedi: Onun için ilk başta gerekli önlemlerin alınması lazım ki insanlar endişelenmesin. Genişletmek için tıkla... En basinda 3 operatör altyapısını 0'dan dayanıklı şekilde kursun.
Oltran dedi: Onun için ilk başta gerekli önlemlerin alınması lazım ki insanlar endişelenmesin. Genişletmek için tıkla... En basinda 3 operatör altyapısını 0'dan dayanıklı şekilde kursun.
KS KS 2 25702 Becerikli Katılım 16 Ağustos 2025 Mesajlar 378 Beğeniler 225 28 Ekim 2025 #5 senuzulme dedi: Bence artık bu tarz depremlerin kamuoyunu meşgul bile etmemesi lazım. Türkiye, kendisinin bir deprem ülkesi olduğunu hala anlayamadı gitti. Genişletmek için tıkla... Bakalım bu depremde halkı nasıl uyutacaklar.
senuzulme dedi: Bence artık bu tarz depremlerin kamuoyunu meşgul bile etmemesi lazım. Türkiye, kendisinin bir deprem ülkesi olduğunu hala anlayamadı gitti. Genişletmek için tıkla... Bakalım bu depremde halkı nasıl uyutacaklar.
F Faruk12 2 Becerikli Katılım 15 Ekim 2025 Mesajlar 266 Beğeniler 100 29 Ekim 2025 #6 25702 dedi: Bakalım bu depremde halkı nasıl uyutacaklar. Genişletmek için tıkla... Ne konuda uyutuluyor halk? Deprem ile halkı uyutmanın ne alakası var?
25702 dedi: Bakalım bu depremde halkı nasıl uyutacaklar. Genişletmek için tıkla... Ne konuda uyutuluyor halk? Deprem ile halkı uyutmanın ne alakası var?
KS KS 2 25702 Becerikli Katılım 16 Ağustos 2025 Mesajlar 378 Beğeniler 225 29 Ekim 2025 #7 Faruk12 dedi: Ne konuda uyutuluyor halk? Deprem ile halkı uyutmanın ne alakası var? Genişletmek için tıkla... Hatırlamıyor musunuz 6 şubat depremini? İlk gün yalandan yardım ettiler sonrasında ne oldu. Çoğu insan hala çadırlarda kalıyor.
Faruk12 dedi: Ne konuda uyutuluyor halk? Deprem ile halkı uyutmanın ne alakası var? Genişletmek için tıkla... Hatırlamıyor musunuz 6 şubat depremini? İlk gün yalandan yardım ettiler sonrasında ne oldu. Çoğu insan hala çadırlarda kalıyor.