• Apple WWDC 2026 etkinliğini Techolay canlı yayınında takip ediyoruz.
    iOS 27, macOS 27, iPadOS 27 ve diğer Apple duyurularını yayın boyunca birlikte değerlendiriyoruz.

Deri ceket ve çeşitli takılarla gezen birisi için hangi T-Shirt ve eşofman altını önerirsiniz?

Yer
Cintra
Arkadaşlar T-Shirt'lerimin bir kısmı çok eski ve çoğu siyah, gri ve beyaz renkli olduğu için sıkılıyorum. Bi' tık tarzımı değiştirmek istiyorum. Bu sebeple yardımcı olursanız sevinirim.

Şu anki tarzım:

Ceket: Jaglion Erkek Yeni Sezon Deri Ceket Fiyatı, Yorumları - Trendyol

Yüzük: Giraffe Yüzüklerin Efendisi Lord Of The Rings Çelik Yüzük ( Satınalmadan Önce Ölçüm Yaptırınız!!!) Fiyatı, Yorumları - Trendyol

Kolye: Bu Farklı The Witcher 3 Zincir Kolye - Gümüş Kaplama - Kod:347-1 Fiyatı, Yorumları - Trendyol

T-Shirt: MOONBULL Erkek NASA The Star Baskılı Oversize T-shirt Fiyatı, Yorumları - Trendyol

Eşofman: la gizzia Büyük Beden Oversize Eşofman Altı Paçası Lastikli Eşofman Fiyatı, Yorumları - Trendyol

Saçım:

Ek: Sakalım yok ve biraz kilolu bir insanım. Ortalama 1.78-1.79 arası bir boyum ve kilom 75-77 arası. Kısaca, dev gibiyim.

Son düzenleme:
Retro deneyebilirsin bence. Koyu renkleri sevdiğin aşikar, farklı renklerin mat tonlarını öneririm.
Öneriniz var mı?

Şu anda düşündüğüm:

Ceket: LEYEL Moda Bej Kalın Kışlık Hakiki Polar Gömlek Fiyatı, Yorumları - Trendyol

T-Shirt: uyguntarz Age Of Steam Baskılı Tasarım Tshirt Fiyatı, Yorumları - Trendyol

Kolye: SİNGLE SWORD Paslanmaz Çelik Asker Künyesi Ve Zinciri - Pres Baskı Kabartmalı Yazı Fiyatı, Yorumları - Trendyol

Pantolon: Madmext Erkek Bej Kargo Cep Pantolon 5447 Fiyatı, Yorumları - Trendyol

Deri cekete eşofman gitmez. Siyah kot giy.

Giyiyorum ancak kedim olduğu için her tarafı bembeyaz oluyor. Ayrıca kedinin tüyü bir türlü çıkmıyor.

Son düzenleme:
Soldan sağa, ceket, kazak, ayakkabı, pantalon, kolye
Eki Görüntüle 111311

Anlamadım.

İnceleri de vardır.

Soldan sağa, ceket, kazak, ayakkabı, pantalon, kolye
Eki Görüntüle 111311

Bu renkleri referans alabilirsin.
Hocam şu anda kolyeyi çıkarttım. Bir kaç tane kıyafet daha ekledim ve sipariş ettim.

Ceket: Miron Siyah Pike Dokulu Nakış Detaylı Regular Fit Kolej Ceket- 2310 Fiyatı, Yorumları - Trendyol

T-Shirt: uyguntarz Unisex The Sunshine Baskılı Tasarım Tshirt Fiyatı, Yorumları - Trendyol

Ek: Elimde pantalon bulunuyor. Siyah ile bir uyum olabileceğini düşündüğüm için bu şekilde bir stil daha yaptım. Yardımlarınız için teşekkürler.

Pantalon: çerme Erkek Siyah Pileli Baggy Fit Kumaş Pantolon Fiyatı, Yorumları - Trendyol

Son düzenleme:
İfadeler: bug
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…