Detaylar
Kim cevapladı?Yapay zeka entegresi beni büyüledi. Kalemi de iyi görünüyor. Ders için alacağım, bu sene üniversiteye gidiyorum.
Yine de sen bilirsin fakat bende Huawei MatePad 11.5 var çok fazla işimi görüyor.
- Makaleler
- 6
MatePad 11.5s, Tab S10 FE bakabilirsin.
Leviathan
Başarılı
Onu almay düşündüm fakat biraz eski bir cihaz ayrıca Google servisleri bayağı sorunlu çalışıyor.Yine de sen bilirsin fakat bende Huawei MatePad 11.5 var çok fazla işimi görüyor.
Pad 9 değil Pad V9 düşünüyorum incelemelerden gördüğüm kadarıyla gayet yeterli ve akıcı yazıyor. Palm rejection da gayet yeterli duruyor.Honor Pad 9, MatePad ve S9 FE arasında kalmıştım. S9'u tercih ettim. 2 gün oldu mutluyum. Kalem aktif kullanacaksan gidip kalemin stabilliğini ve avuç içi red özelliğini test etmelisin.
Ben zaten İdeapad Pro, İPad 11 A16, Honor pad v9, Redmi Pad 7, bir de S10 FE arasında kalmıştım.
İşletim sistemi ve kalemin pahalılığı yüzünden Apple'ı eledim, S10 Fe ise V9 veya pad 7'ye göre daha arkada kalıyor.
Ayrıca Pad V9'da müthiş bir yapay zeka var ve derste çok iş görecek.
- Makaleler
- 6
Ben zaten IdeaPad Pro, iPad 11 A16, Honor pad v9, Redmi Pad 7, bir de S10 FE arasında kalmıştım.
İşletim sistemi ve kalemin pahalılığı yüzünden Apple'ı eledim, S10 FE ise V9 veya pad 7'ye göre daha arkada kalıyor.
Oyun oynuyorsan pad 7 düşün. Ekosistem varsa Tab S10 FE, hiçbiri önemli değilse pad v9.ama kalemini bulabilirsen.
Asily 24
Üstün
Telefonunuz nedir?Onu almay düşündüm fakat biraz eski bir cihaz ayrıca Google servisleri bayağı sorunlu çalışıyor.
Pad 9 değil Pad V9 düşünüyorum incelemelerden gördüğüm kadarıyla gayet yeterli ve akıcı yazıyor. Palm rejection da gayet yeterli duruyor.
Ben zaten İdeapad Pro, İPad 11 A16, Honor pad v9, Redmi Pad 7, bir de S10 FE arasında kalmıştım.
İşletim sistemi ve kalemin pahalılığı yüzünden Apple'ı eledim, S10 Fe ise V9 veya pad 7'ye göre daha arkada kalıyor.
MrSecurity
Başarılı
Kalem ile satılan kampanyası devam ediyorsa alınabilir ekranı vs. mavi ışık için filtreler filan sunuyordu. Onu dışında S10 FE alınabilir kalem ile satılan kampanya bittiyse.
- Makaleler
- 6
@Leviathan, bu arada eğer OLED ekran olursa çok iyi olur dersen Casper Tab H10 var bu fiyatlara. Haberin olsun.
Leviathan
Başarılı
Amacım sadece ders ve telefonum Xiaomi.Oyun oynuyorsan pad 7 düşün. Ekosistem varsa Tab S10 FE, hiçbiri önemli değilse pad v9.ama kalemini bulabilirsen.
Redmi Note 10 Pro.
Daha bitmemiş çektim ondan kılıf + kalem ile geliyor.Kalem ile satılan kampanyası devam ediyorsa alınabilir ekranı vs. mavi ışık için filtreler filan sunuyordu. Onu dışında S10 FE alınabilir kalem ile satılan kampanya bittiyse.
Aslında onu ilk gördüğüm de direkt alacaktım fakat ekranı dışında bir özelliği yok 60hz.@Leviathan, bu arada eğer OLED ekran olursa çok iyi olur dersen Casper Tab H10 var bu fiyatlara. Haberin olsun.