Haklısınız hocam sırf osmanlının en kötü mirası olan araplaşmayı destekleyen bir omurgasız hayvan sürüsü yüzünden biz mağdur olduk.Allah hackerinde vizyonlusunu nasip etsin, mülteci tayfadan hack yiyoruz![]()
Detaylar
Kim cevapladı?Osmanlı ne İslam ne de türk devletiydi. Kıytırık bir Arap imparatorluğu idi.Haklısınız hocam sırf osmanlının en kötü mirası olan araplaşmayı destekleyen bir omurgasız hayvan sürüsü yüzünden biz mağdur olduk.
Son düzenleyen: Moderatör:
- Makaleler
- 1
Bir şekilde yaşıyoruz, siz nasılsınız?
Jahrein Fan
Üstün
- Makaleler
- 4
Maalesef panel kullandığım için bir arkadaşım beni bıraktı bir tanesi de davranışlarımdan korktuğu için bıraktı yakın zamanda tamir edebilirim diye ASUS ZenFone 2 aldım ama tamir edemedim satmaya çalıştım sadece 1 yer 20 TL alıyor tamir edecek telefoncu da yok şu anda S4 mini alacağım ki CyanogenMod 12 ROM arıyorum S4 mini için projem olacak bir de annem öyle kötü biriki paragraf çözmekten başımı kaldıramıyorum bir ara eve almadım onu ama işe yaramadı yani anlayacağınız hayat dediğin her zaman acı umarım 18'e girip evden ayrılabilirim bu yaşımda kaçmaya denedim ama polis reşit olmadığım için aileme geri teslim etti o dönemler daha da kötüydü hep ders tabletin yasak annem babam sürekli kavgalı bir ara babamın ayağı sakatlanmışdı o günler hiç kolay değildi hatta gözümün önünde telefon almak için 10 TL harçlıkla biriktirdiğim 1000 TL gitti bu arada şu an evden kaçtığım için 100 TL alıyorum 2022'de anneannem öldü acayip ağladım ki şu an hala ağlıyorum bazen en sevdiğim kişi olduğu için psikolojim falan da gitti deli oldum bildiğiniz büyükbabam desen azraimur hastalığından ben ilkokula giderken öldü neyse size iyi sosyaller herkesin hayatı çok farklı mesela arkadaşlarımda oyuncu bilgisayarı var benim daha bilgisayarım yok.
Atamızın İzinden
Deneyimli
Kocaeli Kocaeli..Hocam bugün için bir Kocaeli'li olarak olanlardan dolayı biraz sinirliyim. Daha türkçeyi doğru düzgün yazamayan hacktivist(mişmiş)ler yüzünden önemli bir randevuya geç kaldım. İlk bir kentkart sisteminde sahte canlı bomba ihbarı, sonra da E-komobilin hacklenmesi.. benim gibi bir sürü masum insan mağdur oldu ve Kocaeli'nin siyonizmi destekleyecek bir harekette bulunmamıştı. Sırf bir telegram kanalı reklamı için o sırada kaç hat aktifti bilmiyorum ama orada bir sürü insan mağdur oldu ve zamanı boşa gitti. Ben başka bir şey demiyorum..
Allah korusun hocam canlı bomba falan ama sahteymiş. Valla E Komobili hacklenmesi kocaeli yönetimini kısaca özetliyor. Geçmiş olsun hocam.
Bende iyiyim hocam. Çok şükür her şey olması gerektiği gibi.
Bu duruma üzgünüm ama hareketlerin de iyi değildi.Maalesef panel kullandığım için bir arkadaşım beni bıraktı bir tanesi de davranışlarımdan korktuğu için bıraktı
Atamızın İzinden
Deneyimli
Hayattan asla umut kesilmez kıymetli hocam. Atatürk'ün de umutsuz durumlar yoktur umutsuz insanlar vardır, ben hiç umudumu yitirmedim. Diye bir sözü vardır. Allah umarım ki gönlünüzce güzel kapılar açacaktır.Maalesef panel kullandığım için bir arkadaşım beni bıraktı bir tanesi de davranışlarımdan korktuğu için bıraktı yakın zamanda tamir edebilirim diye ASUS ZenFone 2 aldım ama tamir edemedim satmaya çalıştım sadece 1 yer 20 TL alıyor tamir edecek telefoncu da yok şu anda S4 mini alacağım ki CyanogenMod 12 ROM arıyorum S4 mini için projem olacak bir de annem öyle kötü biriki paragraf çözmekten başımı kaldıramıyorum bir ara eve almadım onu ama işe yaramadı yani anlayacağınız hayat dediğin her zaman acı umarım 18'e girip evden ayrılabilirim bu yaşımda kaçmaya denedim ama polis reşit olmadığım için aileme geri teslim etti o dönemler daha da kötüydü hep ders tabletin yasak annem babam sürekli kavgalı bir ara babamın ayağı sakatlanmışdı o günler hiç kolay değildi hatta gözümün önünde telefon almak için 10 TL harçlıkla biriktirdiğim 1000 TL gitti bu arada şu an evden kaçtığım için 100 TL alıyorum 2022'de anneannem öldü acayip ağladım ki şu an hala ağlıyorum bazen en sevdiğim kişi olduğu için psikolojim falan da gitti deli oldum bildiğiniz büyükbabam desen azraimur hastalığından ben ilkokula giderken öldü neyse size iyi sosyaller herkesin hayatı çok farklı mesela arkadaşlarımda oyuncu bilgisayarı var benim daha bilgisayarım yok.
Jahrein Fan
Üstün
- Makaleler
- 4
Bu duruma üzgünüm ama hareketlerin de iyi değildi.
Hocam sinirim bozulmuştu o adama hala biraz sinirliyim ama eski 5.sınıfta Discord üzerinde tehdit edildiğim gün aklıma gelince yapmıyorum mesela korktuğu için bırakan bundan sonra görüşmeyelim bence dedi ama diğeri işte seni bu yüzden engelledim falan ha evet hoş değildi orası ayrı bir de özür dileme diyor insanın elinden gelmiyor ki sinir olmak neyse hocam iyi sosyaller.
Hayattan asla umut kesilmez kıymetli hocam. Atatürk'ün de umutsuz durumlar yoktur umutsuz insanlar vardır, ben hiç umudumu yitirmedim. Diye bir sözü vardır. Allah umarım ki gönlünüzce güzel kapılar açacaktır.
Hocam benim pek umudum yok ama amin inşallah herkesin gönlünde güzel kapılar açılacak.
- Makaleler
- 19
Yani, iyi sayılırım. Kendimi geliştirmeye çalışıyorum şu son günlerdeNasılsınız? Umarım iyisinizdir. Derdiniz varsa içinizi dökebilirsiniz.