Derz dolgu neden kurumaz?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Deltore
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 10
  • Görüntüleme Görüntüleme 142
  • Etiketler Etiketler
    derz neden

Deltore

Becerikli
Merhaba, dün mutfaktaki mermerlerin aralarını derz dolgu ile kapadık ve talimattaki gibi 12 saat bekledik, fakat fotodaki gibi üstü kurudu, altı hamur gibi oldu. Sebebi ne olabilir?

Tarihi geçmiş olabilir mi? Her şey yolundaysa beklemekten başka çare kalmıyor maalesef.

Yeni aldık ama yine de kontrol edeceğim şimdi, yoksa bekleyeceğiz o zaman.

Hocam çekemedim ama o kısımda 2025 yazıyor ama kutunun üstünde 18 ay kullanım yazıyor, emin olamadım.

Son düzenleyen: Moderatör:
06.2025 yazıyor. Daha ömrü var yani. Hazır derzmiş bu arada. Bekleyin hocam, yaptığınız bölgeler hafif nemli bile olsa süreyi etkiler elbette.

Hocam o kısım SKT değil yani değil mi üretim tarihi, yoksa 2025 geçti yani.

Son düzenleyen: Moderatör:
Birkaç gün derzi ıslatmadan bekleyin, katılaşmaya başlar. Bir de kış aylarındayız meçhul.
Derz ve suyu ıslayıp uygulaması kolay da belki hazır macun olduğu için etken maddesi farklıdır.

Birkaç gün derzi ıslatmadan bekleyin, katılaşmaya başlar. Bir de kış aylarındayız meçhul.
Derz ve suyu ıslayıp uygulaması kolay da belki hazır macun olduğu için etken maddesi farklıdır.

Hocam 12 saat diyor anlamış değilim, bir denden üst taraf oldu da alt taraf olmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…