Detaylar
Kim cevapladı?Harcı hazırlarken fazla mı su kullandınız?
Hazır diş macunu kabında gibi bir şey kullandık.
Son düzenleyen: Moderatör:
Tarihi geçmiş olabilir mi? Her şey yolundaysa beklemekten başka çare kalmıyor maalesef.
Tarihi geçmiş olabilir mi? Her şey yolundaysa beklemekten başka çare kalmıyor maalesef.
Yeni aldık ama yine de kontrol edeceğim şimdi, yoksa bekleyeceğiz o zaman.
Hocam çekemedim ama o kısımda 2025 yazıyor ama kutunun üstünde 18 ay kullanım yazıyor, emin olamadım.
06.2025 yazıyor. Daha ömrü var yani. Hazır derzmiş bu arada. Bekleyin hocam, yaptığınız bölgeler hafif nemli bile olsa süreyi etkiler elbette.
06.2025 yazıyor. Daha ömrü var yani. Hazır derzmiş bu arada. Bekleyin hocam, yaptığınız bölgeler hafif nemli bile olsa süreyi etkiler elbette.
Hocam o kısım SKT değil yani değil mi üretim tarihi, yoksa 2025 geçti yani.
- Makaleler
- 1
Birkaç gün derzi ıslatmadan bekleyin, katılaşmaya başlar. Bir de kış aylarındayız meçhul.
Derz ve suyu ıslayıp uygulaması kolay da belki hazır macun olduğu için etken maddesi farklıdır.
Derz ve suyu ıslayıp uygulaması kolay da belki hazır macun olduğu için etken maddesi farklıdır.
Birkaç gün derzi ıslatmadan bekleyin, katılaşmaya başlar. Bir de kış aylarındayız meçhul.
Hocam 12 saat diyor anlamış değilim, bir denden üst taraf oldu da alt taraf olmadı.
- Makaleler
- 1
Hazır macun kullanmadım hiç, yorumum yok.hocam 12 saat diyor anlamış değilim, bir de nden üst taraf oldu da alt taraf olmadı.
Bana normal gelen alt taraftaki macun, aksine üst taraftaki tuhaf gözüktü gözüme.
Yeni konular
-
-
-
X870e Aorus Pro X3D Ice model anakartta RAM XMP1 profili açılmıyor
- Teknopatici
-
-
-
-
-
-