Makaleler
1
Microsoft, Windows 10 desteği sona ermeden önce Windows 11, Copilot+ PC'ler ve Windows 365 ile güvende kalın başlıklı bir Windows blog gönderisinde, Windows 10 Genişletilmiş Güvenlik Güncelleştirmeleri: Windows 11 deneyiminize bir köprü bölümünün altında; ilk olarak Ekim 2024'te tanıtılan ve Windows 10'u çalıştıran cihazlar için 14 Ekim 2025'te Windows 10 desteği sona erdikten sonra cihaz korunmasına yardımcı olmak için tasarlanan ve önce ki Windows istemcilerinin aksine, bireysel planlara sahip olan Windows 10 için Genişletilmiş Güvenlik Güncellemeleri (ESU) Programı kapsamında tüm Windows 10 sürüm 22H2'yi çalıştıran bireysel kullanıcıların, 14 Ekim 2025'den itibaren bir yıl boyunca kritik ve önemli aylık güvenlik güncelleştirmelerini belirli gereksinimler karışlığında ücretsiz alabileceğini duyurdu.

Bunun bir parçası olarak Microsoft, Ayarlar aracılığıyla sunulan ve Windows 10 desteğini genişletmesine olanak tanıyan bir kayıt sihirbazının sunulduğunu belirtti. Söz konusu sihirbaz, kullanıcının Windows 10 desteğini 13 Ekim 2026'ya kadar ücretsiz bir şekilde uzatmak için aşağıdaki iki seçenekten birisinin seçilmesi sonucu ekrandaki talimatlardan sonra, PC'nin otomatik olarak ESU programına kaydedilmesini sağlayacak;
  • Windows Yedekleme ile ayarlarınızı bulutla eşitleyin
  • 1.000 Microsoft Rewards puanı kullanın

Bunun yanı sıra Microsoft, 24 Haziran 2025'den itibaren, bireysel tüketicilere yönelik bu teklif ve bu teklifin bir parçası olan kayıt sihirbazının, Windows Insider Programı'nda ReleasePreivew kanalını seçen Windows Insider'ların kullanıma sunulduğunu, Temmuz 2025'de tüm Windows 10 kullanıcılarına bir seçenek olarak sunulmaya başlanacağını ve Ağustos 2025'in ortasına kadar geniş çapta kullanıma sunulacağını açıkladı.

1750838612122.webp

Daha fazlası için:

Son düzenleme:

İndir, Rufus ile USB belleğe yazdır; Kur. Tamam, bitti.

"Ben bu sürümü kurmak istemiyorum ama, Home/Pro sürümünde kalmak istiyorum!"

O halde gel;

irm https://get.activated.win | iex

PowerShell'i yönetici olarak çalıştırıp bu kodu yapıştır.

TSForge yöntemiyle ESU güncelleştirmelerini bedavaya kolay bir şekilde al. Hayırlı olsun, iyi sosyaller.