Peter 50 Uzman Katılım 31 Ocak 2026 Mesajlar 896 Makaleler 1 Çözümler 6 Beğeniler 953 Yer Queens Bugün 20:37 #1 https://store.epicgames.com/p/detroit-become-human Epic Games yaz indirimleri başladı. Bu fiyata daha iyi bir şey alınamaz.
https://store.epicgames.com/p/detroit-become-human Epic Games yaz indirimleri başladı. Bu fiyata daha iyi bir şey alınamaz.
xalvorath Yetkin Katılım 3 Nisan 2024 Mesajlar 709 Çözümler 2 Beğeniler 575 Yer İstanbul/Eyüp Bugün 20:42 #2 60 FPS kilitli bir oyun bunu bilerek alın, benim gibi alıp iade etmeyin.
KS KS Peter 50 Uzman Katılım 31 Ocak 2026 Mesajlar 896 Makaleler 1 Çözümler 6 Beğeniler 953 Yer Queens Bugün 20:46 #3 xalvorath dedi: 60 FPS kilitli bir oyun bunu bilerek alın, benim gibi alıp iade etmeyin. Genişletmek için tıkla... Limiti kaldırmak için yöntemler var. Başka bir forumda rehber de var ama paylaşmak yasak mı bilmiyorum o yüzden link atmayayım.
xalvorath dedi: 60 FPS kilitli bir oyun bunu bilerek alın, benim gibi alıp iade etmeyin. Genişletmek için tıkla... Limiti kaldırmak için yöntemler var. Başka bir forumda rehber de var ama paylaşmak yasak mı bilmiyorum o yüzden link atmayayım.
yusakaraa 28 Uzman Katılım 28 Ekim 2024 Mesajlar 937 Çözümler 11 Beğeniler 558 Yer Sakarya Bugün 20:59 #4 xalvorath dedi: 60 FPS kilitli bir oyun bunu bilerek alın, benim gibi alıp iade etmeyin. Genişletmek için tıkla... Ne olacak sanki hocam, bu tarz oyunlarda 30-40FPS bile yeterliyken 60FPS yetmemesi gibi bir durum mümkün değil.
xalvorath dedi: 60 FPS kilitli bir oyun bunu bilerek alın, benim gibi alıp iade etmeyin. Genişletmek için tıkla... Ne olacak sanki hocam, bu tarz oyunlarda 30-40FPS bile yeterliyken 60FPS yetmemesi gibi bir durum mümkün değil.
Stewie 2 Üyecik Katılım 14 Temmuz 2026 Mesajlar 21 Beğeniler 10 Bugün 20:59 #5 xalvorath dedi: 60 FPS kilitli bir oyun bunu bilerek alın, benim gibi alıp iade etmeyin. Genişletmek için tıkla... 60 fps kilidi bir problem mi? Bir bana garip geliyor galiba. Oyun 30 fps üstü çalışsa oynarım.
xalvorath dedi: 60 FPS kilitli bir oyun bunu bilerek alın, benim gibi alıp iade etmeyin. Genişletmek için tıkla... 60 fps kilidi bir problem mi? Bir bana garip geliyor galiba. Oyun 30 fps üstü çalışsa oynarım.
xalvorath Yetkin Katılım 3 Nisan 2024 Mesajlar 709 Çözümler 2 Beğeniler 575 Yer İstanbul/Eyüp Bugün 21:02 #6 Stewie dedi: 60 FPS kilidi bir problem mi? Bir bana garip geliyor galiba. Oyun 30 FPS üstü çalışsa oynarım. Genişletmek için tıkla... 165 Hz monitöre alıştığım için 60 Hz benim için bir kabus, performans takıntılı birisiyim yeteri kadar FPS almadığım oyunu da oynamam, bilmeyen olursa diye söyledim. Peter dedi: Limiti kaldırmak için yöntemler var. Başka bir forumda rehber de var ama paylaşmak yasak mı bilmiyorum o yüzden link atmayayım. Genişletmek için tıkla... Bilemiyorum, pek hatırlamıyorum bakıp bulamamış olabilirim ya da direkt tilt olup silmiş de olabilirim. L yusakaraa dedi: Ne olacak sanki hocam, bu tarz oyunlarda 30-40FPS bile yeterliyken 60FPS yetmemesi gibi bir durum mümkün değil. Genişletmek için tıkla... Bu senin fikrin hocam, ben bilgisayar aldıysam 30 40 FPS bir oyunu açmaya tenezzül etmem, 30 FPS oyun oynayacak olsaydım konsol alırdım nihayetinde.
Stewie dedi: 60 FPS kilidi bir problem mi? Bir bana garip geliyor galiba. Oyun 30 FPS üstü çalışsa oynarım. Genişletmek için tıkla... 165 Hz monitöre alıştığım için 60 Hz benim için bir kabus, performans takıntılı birisiyim yeteri kadar FPS almadığım oyunu da oynamam, bilmeyen olursa diye söyledim. Peter dedi: Limiti kaldırmak için yöntemler var. Başka bir forumda rehber de var ama paylaşmak yasak mı bilmiyorum o yüzden link atmayayım. Genişletmek için tıkla... Bilemiyorum, pek hatırlamıyorum bakıp bulamamış olabilirim ya da direkt tilt olup silmiş de olabilirim. L yusakaraa dedi: Ne olacak sanki hocam, bu tarz oyunlarda 30-40FPS bile yeterliyken 60FPS yetmemesi gibi bir durum mümkün değil. Genişletmek için tıkla... Bu senin fikrin hocam, ben bilgisayar aldıysam 30 40 FPS bir oyunu açmaya tenezzül etmem, 30 FPS oyun oynayacak olsaydım konsol alırdım nihayetinde.