Steam Detroit: Become Human $9

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 12601
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 15
  • Görüntüleme Görüntüleme 316
  • Etiketler Etiketler
    detroit
Steam olabilir ama Epic Games ile GOG'u bir tutmayın bence hocam. Epic Games'den oynarken crack olynuyormuş gibi hissedenlerde var.
Ben platforma göre bakmıyorum fiyatlar bu hali aldıktan sonra. Platformlara bile bakmıyorum hatta açık denizlere açılıyorum direkt.

Epic Games ile GOG'u bir tutmayın bence hocam. Epic Games'den oynarken crack oynuyormuş gibi hissedenlerde var.
Hikayeli bir oyun eğer bir yerde 140 başka bir yerde 340 liraysa ve gidip o oyunu 340 liraya aldıysam enayiyimdir diye düşünüyorum. Online oyunlar için bir şey diyemem onlar için platform seçilebilir. Bu arada o kadar "çok" indirim konusu açmışsınız ki platformları karıştırmışsınız. Attığınız oyun Steam'de indirimde. Bence indirim konusu açarken sadece o platforma değil diğer platformlara da bakmak gerek. Yoksa bu indirimler kısmı "boş" indirim konularıyla dolup taşardı. Şuan olduğu gibi.

@12601 Yani hocam yanlış anlamayın ama onlarca indirim konusu açmışsınız ama 2-3 tanesi ancak alınabilir fiyatta. Yani gördüğümüz her indirimde konu açacaksak burası dolar taşar. Bence biraz daha titiz olmalısınız bu konuda. Özellikle de açtığınız indirim konusu sayısına bakarsak. GOG konusunda "Steamde lisans GOG'da oyunun kendisini alıyorsunuz" diyorsunuz, Steam konusunda "insanlar Steam kütüphanesi için alabilir" diyorsunuz. Biraz dikkat etsek fena olmaz hocam. Aynı tepkiyi Technopat'ta aldığınızı da düşünürsek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…