Sorunum başlıktaki gibi. Oyunu her açmaya çalıştığımda gölge derleme işlemi yapıyor ve bu işlem de çok uzun sürüyor. Neden böyle olabilir? Geçenlerde bilgisayara format atmadan önce böyle değildi çat diye açılıyordu oyun.
Arkadaşlar şöyle bir şey farkettim ki oyun içerisinde istatistik sunucularına da bağlanılamıyordu, formattan sonra Epic Games'in oyunu görmediğini farkettim ve dosya doğrulaması yapıyor şu anda, bana sorunun kaynağı buymuş gibi geldi. Eğer doğrulamadan sonra sorun çözülürse tekrardan haber edeceğim.
Düzeltme: Evet işe yaradı. Ayrıca dosya doğrulaması yapınca AMD software ve Discord üzerinde de oyunu oynuyor olarak görünmeye başladım ve oyun içi istatistik sunucusuna da bağlanıyor artık.
Çok ilginç. Bu oyun sadece grafik kartı veya sürücüsü değiştiği zaman yeniden shader oluşturuyor. Bir de oyunun kurulu olduğu klasörde shader belleği tutan klasör oluşması lazım.
Oyunu (Türkçe karakter içermeyen ve hzun olmayan) başka bir yola taşı. Tek tercih ettiğin sürücü kurulu olduğundan emin ol. Bir de öyle dene.
Hocam direkt bilgisayardaki kullanıcı adımda Ğ harfi olduğu için olabilir mi acaba? Format atmadan önce "FehmiDogruJS" idi şimdi "Fehmi Doğru" yaptım ondan olabilir mi yani? Bana pek bundanmış gibi gelmedi aslında. Ayrıca evet tek bir sürücü kurulu ekran kartı için.
Sorunum başlıktaki gibi. Oyunu her açmaya çalıştığımda gölge derleme işlemi yapıyor ve bu işlem de çok uzun sürüyor. Neden böyle olabilir? Geçenlerde bilgisayara format atmadan önce böyle değildi çat diye açılıyordu oyun.
Arkadaşlar şöyle bir şey farkettim ki oyun içerisinde istatistik sunucularına da bağlanılamıyordu, formattan sonra Epic Games'in oyunu görmediğini farkettim ve dosya doğrulaması yapıyor şu anda, bana sorunun kaynağı buymuş gibi geldi. Eğer doğrulamadan sonra sorun çözülürse tekrardan haber edeceğim.
Düzeltme: Evet işe yaradı. Ayrıca dosya doğrulaması yapınca AMD software ve Discord üzerinde de oyunu oynuyor olarak görünmeye başladım ve oyun içi istatistik sunucusuna da bağlanıyor artık.
Arkadaşlar şöyle bir şey fark ettim ki oyun içerisinde istatistik sunucularına da bağlanılamıyordu, formattan sonra Epic Games'in oyunu görmediğini fark ettim ve dosya doğrulaması yapıyor şu anda, bana sorunun kaynağı buymuş gibi geldi. Eğer doğrulamadan sonra sorun çözülürse tekrardan haber edeceğim.