Bu konu bir çözümü açıklamaktadır. Herhangi bir çözüm açıklanmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

gustavo

Üstün
Makaleler
4
Yer
Türkiye
1755941353776.webp

Oyunu oynarken, anlamadığım bir şekilde PC kapandı. Sonrasında oyuna girip hikayeye devam etmek istediğimde bu hatayı veriyor ve siyah bir ekran geliyor. Save dosyamı nasıl kurtarabilirim? Bayağı ilerlemiştim.

Hatayı çözdüm çözümü:

1755942602935.webp

Hatanın olduğu konumda bu dosyalar var en son olduğunuz görevin olduğu klasöre girin o bozuk checkpoint dosyasını silin sonra o görevdeki save dosyasının adını Checkpoint olarak değiştirin klasör dışına atın, bitti.

Son düzenleyen: Moderatör:
Eki Görüntüle 176723

Oyunu oynarken, anlamadığım bir şekilde PC kapandı. Sonrasında oyuna girip hikayeye devam etmek istediğimde bu hatayı veriyor ve siyah bir ekran geliyor. Save dosyamı nasıl kurtarabilirim? Bayağı ilerlemiştim.

Hatayı çözdüm çözümü:

Eki Görüntüle 176734

Hatanın olduğu konumda bu dosyalar var en son olduğunuz görevin olduğu klasöre girin o bozuk checkpoint dosyasını silin sonra o görevdeki save dosyasının adını Checkpoint olarak değiştirin klasör dışına atın, bitti.
Hatanızı düzeltmek için aşağıdaki adımları izleyin:

1. Klasöre Erişim:
- C:\Users\user\Saved Games\Quantic Dream\Detroit Become Human\S\76561197960267366\R\INTER_3\Checkpoints-cv1-sv7\Game\Checkpoints\ konumuna gidin.

2. Bozuk Dosyayı Silin:
- Checkpoint.qdsav dosyasını bulun ve bu dosyayı silin.

3. Yeni Dosya Oluşturma:
- Tam bu konumda ilk olarak hangi save dosyasını kullanmak istiyorsanız (örneğin, bir göreve devam etmek için) o dosyayı bulun.

4. Dosya Adını Değiştirin:
- Seçtiğiniz save dosyasının adını Checkpoint.qdsav olarak değiştirin.

5. Dosyayı Klasör Dışına Atın:
- Değiştirdiğiniz dosyayı mevcut klasörün dışına taşımayı sağlayın. Bu işlemi başka bir yere kopyalayarak yapabilirsiniz.

6. Oyunu Tekrar Başlatın:
- Oyunu kapatıp tekrar açarak işlemi test edin.

Bu adımlar sorununuzu çözmelidir. Eğer hala sorun yaşıyorsanız, dosyaları kontrol edin ve tüm dosyaların doğru konumda olduğundan emin olun.

Eki Görüntüle 176723

Hatayı çözdüm çözümü:

Eki Görüntüle 176734

Dediğinizi yaptım bir önceki save dosyamdan başlamak istiyorum ama hala en son save dosyamdan başlıyorum, nedeni nedir?