Kesinlikle değer. Güzel bir deneyim. Hem çok uzun da değil 2 günde falan bitiyor.
Kaç kez hocam? Oyunun her senaryosunu denemek çok uzun sürüyordu diye hatırlıyorum. Böyle bir oyunu da o şekilde bitirmek lazım zaten.
Kesinlikle değer. Güzel bir deneyim. Hem çok uzun da değil 2 günde falan bitiyor.
2 defa bitirdim farklı yollardan gidip. Tek sefer bitirmekten bahsediyordum. Her şekilde eğlenceli bir deneyim. Farklı tercihler yaptığında hikaye başka yerlere gidiyor bu da çekiyor insanı.Kaç kez hocam? Oyunun her senaryosunu denemek çok uzun sürüyordu diye hatırlıyorum. Böyle bir oyunu da o şekilde bitirmek lazım zaten.
Aynı stüdyonun 2 kişilik beyond two souls isimli başka bir oyunu da var, onu da denemenizi öneririm.Gelmiş geçmiş en iyi interaktif film oyunudur kendisi. En büyük rakibi Heavy Raindir ki onu da aynı stüdyo yapmıştır.
3-iki şekilde de oynayabilirsin. Bilgisayarda klavye mouse için gelişmiş ayarlar var onları açarsan sallama, sağa sola döndürme gibi Qte'ler geliyor oyun içinde. Fakat DualShock 4 veya 5 varsa daha iyi olur.
Gamepad olarak Xbox 9. nesil ve 8BitDo Ultimate 2C var. Sen ne ile oynamamı önerirsin peki? Gamepad ile mi yoksa klavye-mouse ile mi? Gamepad ile oyun oynamayı çok seviyorum ama bu oyun özelinde eğer klavye ve mouse ile oynarken daha fazla oyun mekaniği elde edeceksem klavye-mouse ile oynayabilirim.
@EmperorAntares, bu kadar övdüğüne göre bayağı keyifli bir oyun. O kadar fazla keşfedilecek son olması ve interaktif bir yapısı olması ilgimi çekti. Bilgiler için çok teşekkür ederim.
Gamepad olarak Xbox 9. nesil ve 8BitDo Ultimate 2C var. Sen ne ile oynamamı önerirsin peki? Gamepad ile mi yoksa klavye-mouse ile mi? Gamepad ile oyun oynamayı çok seviyorum ama bu oyun özelinde eğer klavye ve mouse ile oynarken daha fazla oyun mekaniği elde edeceksem klavye-mouse ile oynayabilirim.
Herkese selam,
Ağlayarak bitirdiğim harika oyun Ghost of Tsushima'dan sonra bir boşluğa düştüm. Cyberpunk 2077'ye mi başlasam diye düşünürken aklıma bir an Detroit: Become Human geldi ve konusuna baktığımda ilgimi çok çekti. O yüzden birkaç soru sormak istedim sizlere.
Lütfen spolier vermemeye dikkat edin.
- O kadar da önemli değil ama bu oyun bir açık dünya oyunu mu?
- Hikâyenin konusu hoşuma gitti ama hikâyeyi güzel yansıtmışlar mı, etkileyiciliği nasıl?
- Gamepad ile rahat bir şekilde oynanabilir mi? Yoksa klavye ve mouse ile oynamak daha mı iyi olur?
- Sonuç olarak bu oyunla vakit geçirmeye değer mi?