Oyun 14 TL. 2 ekmek parası etmiyor. Bunu da crack indirmesinler bir zahmet.

Doğru diyorsunuz fakat yama sadece crack oyunda çalışıyor, orijinal oyunda çalışmıyor. Orijinal oyuna güncelleme geldiği için kurunca oyun açılmıyor. O mesajı Türkçe yama ile oynamak isteyen olursa bilgilensin diye yazdım. Ben de oyuna para verdim, satın aldım.

Doğru diyorsunuz fakat yama sadece crack oyunda çalışıyor, orijinal oyunda çalışmıyor. Orijinal oyuna güncelleme geldiği için kurunca oyun açılmıyor. O mesajı Türkçe yama ile oynamak isteyen olursa bilgilensin diye yazdım. Ben de oyuna para verdim, satın aldım.
Bir tane mi Türkçe yama var? Epic'den dolayı mı çalışmıyor?

Bir tane mi Türkçe yama var? Epic'den dolayı mı çalışmıyor?
2 tane var birisi ücretsiz eski sürüm crack için diğeri orijinal oyun için. Orijinal oyun için olan paralı 250TL gibi bir fiyatı var bence pahalı.
Epic'den dolayı mı çalışmıyor?
yama sadece crack oyunda çalışıyor, orijinal oyunda çalışmıyor. Orijinal oyuna güncelleme geldiği için yamayı kurunca oyun açılmıyor.

2 tane var birisi ücretsiz eski sürüm crack için diğeri orijinal oyun için. Orijinal oyun için olan paralı 250TL gibi bir fiyatı var bence pahalı.
Oyundan pahalı :D

Tamam tamam bu haklı bir sebep. Agresif çıkmış olabilirim ama oyunu Türkçe olarak anlayarak oynamak herkesin hakkı.