Tam tersi bence. Hikayesi kötü anlatılıyor. Hatta o kadar kötü anlatılıyor ki oyunun kronolojik oynama modu var.(sonradan eklenmişte olabilir o kısmı tam hatırlamıyorum) Çünkü hikaye aşırı kopuk hissettiriyor. Bir günümüz bir 10 yıl öncesi bir 5 yıl öncesi derken hepsi birbirine giriyor. David Cage bu oyunla alay konusu olmuştu zamanında. Basından da çok kötü puanlar aldı. Tabii basın daha çok bunun bir oyundan çok film olmasını eleştiriyordu. Gerçekten de oyun değil gibi. Oynanış öğesi aşırı az. Etkileşime geçilecek şeylerde çok az. Hikayenin dağınık anlatılması için ortada bir sebepte yok hani niye bu kadar dağınık bir anlatım seçilmiş onu anlamadım ben. Konsept olarak da bana saçma gelmişti. Aiden vs. Sinematiklik olarak evet Beyond Two Souls daha iyi ama etkileyicilik olarak Detroit'in kat ve kat daha etkileyici olduğunu düşünüyorum ben. Hele de o girişte ki "This is not just a story, this is our future" repliği tüylerimi diken diken etmişti benim.
Ben kronolojik oynama olayına pek takılmamıştım aslında. Hatta tüm olayların zamanla birbirini tamamlaması daha da çok şaşırtmıştı beni. Tabii bu herkes için farklı olabilir buna bir şey diyemem ama kronolojik sıralamayı koymuşlar sonuçta dediğiniz gibi. İsteyen ondan oynayabilir. Etkileşim gerçekten az. Aslında dediğiniz gibi oyun değil de film gibi. Belki benim o yüzden daha çok hoşuma gitmiştir. Hikayeli oyun neredeyse hiç oynamadığım için oyun olarak bakamıyorum. İzleyecek bir şeyler arıyorum ben. Benim kültürsüzlüğümden olsa gerek biraz da