Sürprizbozan Detroit: Become Human vs Beyond Two Souls

Hangisi

• Oy verenlerin toplamı
    26

Ben kronolojik oynama olayına pek takılmamıştım aslında. Hatta tüm olayların zamanla birbirini tamamlaması daha da çok şaşırtmıştı beni. Tabii bu herkes için farklı olabilir buna bir şey diyemem ama kronolojik sıralamayı koymuşlar sonuçta dediğiniz gibi. İsteyen ondan oynayabilir. Etkileşim gerçekten az. Aslında dediğiniz gibi oyun değil de film gibi. Belki benim o yüzden daha çok hoşuma gitmiştir. Hikayeli oyun neredeyse hiç oynamadığım için oyun olarak bakamıyorum. İzleyecek bir şeyler arıyorum ben. Benim kültürsüzlüğümden olsa gerek biraz da

Beyond Two Souls'un kişisel hikâyesi çok daha hoşuma gidiyor ve karakterlerini daha çok beğeniyorum. Atmosferi, Navaho gibi akılda kalıcı müthiş bölümleri vs. olsa da maalesef oynanış anlamında qte'leri basit ve Detroit'ten kötü buluyorum. Hikâyeye etki anlamında da Detroit önde. Genel oyun kalitesi anlamında bakarsak Detroit Become Human derdim fakat sevgi olarak Beyond Two Souls'un yeri bende apayrıdır. Bu iki seçenek dışında Heavy Rain derdim, iki oyundan da üstün buluyorum. İçlerinde en beğendiğim hikâye, en beğendiğim ana karakterler, qte'lerin (özellikle zor modda) gerçekten de yer yer zorlaması, Detroit Become Human kadar olmasa da hatrı sayılır miktarda hikâyeye etki edebilmemiz, müzikleri ile şuana kadar oynadığım en iyi interaktif hikâyeli oyundur. Seslendirmesi daha iyi olsa, Türkçe olsa, teknik anlamda bir tık daha iyi olsa tadından yenmezdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…