Torukojin Kaneki Başarılı Katılım 27 Ocak 2025 Mesajlar 1.548 Çözümler 2 Beğeniler 736 Yer Manisa 2 Nisan 2026 #1 Güzel duruyor diğer serinin diğer oyunlarını da almak önemli mi? Devil May Cry 5 Steam'de En iyi Şeytan Avcısı, aksiyon oyunu hayranlarının beklediği tarzda geri döndü. store.steampowered.com Son düzenleyen: Moderatör: 2 Nisan 2026
Güzel duruyor diğer serinin diğer oyunlarını da almak önemli mi? Devil May Cry 5 Steam'de En iyi Şeytan Avcısı, aksiyon oyunu hayranlarının beklediği tarzda geri döndü. store.steampowered.com
RapidLemming955 Yetkin Fırsat Avcısı Katılım 3 Kasım 2024 Mesajlar 2.444 Çözümler 2 Beğeniler 2.686 2 Nisan 2026 #2 Torukojin Kaneki dedi: Güzel duruyor diğer serinin diğer oyunlarını da almak önemli mi? Devil May Cry 5 Steam'de En iyi Şeytan Avcısı, aksiyon oyunu hayranlarının beklediği tarzda geri döndü. store.steampowered.com Genişletmek için tıkla... Karakter olarak ortak karakter var ama bildiğim kadarıyla aşırı bağlantılı değil. Yani bağlantılı ama anlaması kolay hikayeyi tek bu oyunu oynayarak.
Torukojin Kaneki dedi: Güzel duruyor diğer serinin diğer oyunlarını da almak önemli mi? Devil May Cry 5 Steam'de En iyi Şeytan Avcısı, aksiyon oyunu hayranlarının beklediği tarzda geri döndü. store.steampowered.com Genişletmek için tıkla... Karakter olarak ortak karakter var ama bildiğim kadarıyla aşırı bağlantılı değil. Yani bağlantılı ama anlaması kolay hikayeyi tek bu oyunu oynayarak.
PC Uzmanı Başarılı Katılım 13 Kasım 2024 Mesajlar 1.260 Çözümler 3 Beğeniler 424 2 Nisan 2026 #3 Torukojin Kaneki dedi: Güzel duruyor diğer serinin diğer oyunlarını da almak önemli mi? Devil May Cry 5 Steam'de En iyi Şeytan Avcısı, aksiyon oyunu hayranlarının beklediği tarzda geri döndü. store.steampowered.com Genişletmek için tıkla... Çokta önemli değil ama bunu öneririm gerisi önemli değil bunu ve 5. oyunu alsanız yeterli gelir Oyunun giriş sahnesi bile efsane yapılmış.
Torukojin Kaneki dedi: Güzel duruyor diğer serinin diğer oyunlarını da almak önemli mi? Devil May Cry 5 Steam'de En iyi Şeytan Avcısı, aksiyon oyunu hayranlarının beklediği tarzda geri döndü. store.steampowered.com Genişletmek için tıkla... Çokta önemli değil ama bunu öneririm gerisi önemli değil bunu ve 5. oyunu alsanız yeterli gelir Oyunun giriş sahnesi bile efsane yapılmış.
KS KS Torukojin Kaneki Başarılı Katılım 27 Ocak 2025 Mesajlar 1.548 Çözümler 2 Beğeniler 736 Yer Manisa 2 Nisan 2026 #4 PC Uzmanı dedi: Çokta önemli değil ama bunu öneririm gerisi önemli değil bunu ve 5. oyunu alsanız yeterli gelir Oyunun giriş sahnesi bile efsane yapılmış. Genişletmek için tıkla... Grafiklere önem veriyorum hocam sadece 5'i oynasam olur mu?
PC Uzmanı dedi: Çokta önemli değil ama bunu öneririm gerisi önemli değil bunu ve 5. oyunu alsanız yeterli gelir Oyunun giriş sahnesi bile efsane yapılmış. Genişletmek için tıkla... Grafiklere önem veriyorum hocam sadece 5'i oynasam olur mu?
PC Uzmanı Başarılı Katılım 13 Kasım 2024 Mesajlar 1.260 Çözümler 3 Beğeniler 424 2 Nisan 2026 #5 Torukojin Kaneki dedi: Grafiklere önem veriyorum hocam sadece 5'i oynasam olur mu? Genişletmek için tıkla... Olur tabii hocam size hangisi uyarsa bunun hikayesi ve hareketleri vs beğendiğim için önerdim ama tabii ki DMC 5'in yanında yine bu fos kalır
Torukojin Kaneki dedi: Grafiklere önem veriyorum hocam sadece 5'i oynasam olur mu? Genişletmek için tıkla... Olur tabii hocam size hangisi uyarsa bunun hikayesi ve hareketleri vs beğendiğim için önerdim ama tabii ki DMC 5'in yanında yine bu fos kalır
Isenea Dieur Has Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 1.673 Çözümler 12 Beğeniler 2.592 2 Nisan 2026 #6 Videolarını izleseniz yeter. Direkt 5'i oynasanız bir şey kaybetmezsiniz. Seriyi oynayanlar zaten fantastik kombolar yapmak için oynuyorlar.
Videolarını izleseniz yeter. Direkt 5'i oynasanız bir şey kaybetmezsiniz. Seriyi oynayanlar zaten fantastik kombolar yapmak için oynuyorlar.
PC Uzmanı Başarılı Katılım 13 Kasım 2024 Mesajlar 1.260 Çözümler 3 Beğeniler 424 2 Nisan 2026 #7 Isenea Dieur Has dedi: Videolarını izleseniz yeter. Direkt 5'i oynasanız bir şey kaybetmezsiniz. Seriyi oynayanlar zaten fantastik kombolar yapmak için oynuyorlar. Genişletmek için tıkla... Aynen öyle ben combat açısından önermiştim
Isenea Dieur Has dedi: Videolarını izleseniz yeter. Direkt 5'i oynasanız bir şey kaybetmezsiniz. Seriyi oynayanlar zaten fantastik kombolar yapmak için oynuyorlar. Genişletmek için tıkla... Aynen öyle ben combat açısından önermiştim
SHERLOCKED Başarılı Katılım 20 Aralık 2024 Mesajlar 3.312 Çözümler 3 Beğeniler 2.180 2 Nisan 2026 #8 PC Uzmanı dedi: Çok da önemli değil ama bunu öneririm gerisi önemli değil bunu ve 5. oyunu alsanız yeterli gelir oyunun giriş sahnesi bile efsane yapılmış. Genişletmek için tıkla... Asıl bunu hiş almanıza gerek yok. Canon değil.
PC Uzmanı dedi: Çok da önemli değil ama bunu öneririm gerisi önemli değil bunu ve 5. oyunu alsanız yeterli gelir oyunun giriş sahnesi bile efsane yapılmış. Genişletmek için tıkla... Asıl bunu hiş almanıza gerek yok. Canon değil.
PC Uzmanı Başarılı Katılım 13 Kasım 2024 Mesajlar 1.260 Çözümler 3 Beğeniler 424 2 Nisan 2026 #9 SHERLOCKED dedi: Asıl bunu hiş almanıza gerek yok. Canon değil. Genişletmek için tıkla... Yani bilemedim ki hocam seveni illaki vardır diye önerdim ben mesela almıştım bayağı da eğlendim oynamyanlara tavsiyemdir.
SHERLOCKED dedi: Asıl bunu hiş almanıza gerek yok. Canon değil. Genişletmek için tıkla... Yani bilemedim ki hocam seveni illaki vardır diye önerdim ben mesela almıştım bayağı da eğlendim oynamyanlara tavsiyemdir.
SHERLOCKED Başarılı Katılım 20 Aralık 2024 Mesajlar 3.312 Çözümler 3 Beğeniler 2.180 2 Nisan 2026 #10 PC Uzmanı dedi: Yani bilemedim ki hocam seveni illaki vardır diye önerdim ben mesela almıştım bayağı da eğlendim oynamyanlara tavsiyemdir. Genişletmek için tıkla... Tabii eğlenirsiniz orası başka. Ben de oynamıştım biraz fena değildi. Ama üvey evlat muammelesini sürdüreceğim. PC Uzmanı dedi: Aynen öyle ben combat açısından önermiştim Genişletmek için tıkla... Şöyle, Dante'de uzmanlaşmak bayağı zaman alıyor zaten. Nero biraz daha kolay. Oyunu bir şekilde bitirip Vergil'i açarsan o zaman çok kolaylaşıyor.
PC Uzmanı dedi: Yani bilemedim ki hocam seveni illaki vardır diye önerdim ben mesela almıştım bayağı da eğlendim oynamyanlara tavsiyemdir. Genişletmek için tıkla... Tabii eğlenirsiniz orası başka. Ben de oynamıştım biraz fena değildi. Ama üvey evlat muammelesini sürdüreceğim. PC Uzmanı dedi: Aynen öyle ben combat açısından önermiştim Genişletmek için tıkla... Şöyle, Dante'de uzmanlaşmak bayağı zaman alıyor zaten. Nero biraz daha kolay. Oyunu bir şekilde bitirip Vergil'i açarsan o zaman çok kolaylaşıyor.