BurakTR

Yetkin
Merhaba, devlet destekli bir okulda okuyorum. Müdür yardımcısı hafta sonları etüt olacağını söyledi, katılmak zorunluymuş. Yoklama alınacakmış. Bildiğim kadarıyla böyle bir şey zorunlu değil. Bir de hafta sonu e-Okul'a yok yazılamaz. Gitmesem bir şey olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sınava hazırlık için bizim okul yönetimi de böyle bir karar almıştı. Ben çoğuna gitmedim, hiçbir sorun da yaşamadım. Ama bu dediğim, 5 sene önceydi. Yine de okul yönetimine danışmanız iyi olabilir. Diretirlerse bir bahane uydurabilirsin en basitinden. :)

Merhaba, devlet destekli bir okulda okuyorum. Müdür yardımcısı hafta sonları etüt olacağını söyledi, katılmak zorunluymuş. Yoklama alınacakmış. Bildiğim kadarıyla böyle bir şey zorunlu değil. Bir de hafta sonu e-Okul'a yok yazılamaz. Gitmesem bir şey olur mu?

Olmaz. Klasik katılım olsun diye söylenen yalan.

Hayır hiçbir şey olmaz. Ben gitmiyordum giden arkadaşlarımında kanına girerek kaç diyordum kaçıyordu buluşup takılıyorduk.

Öyle saçma şey mi olur? İdareden kim varsa CİMER'e şikayet edin, atılsın memurluktan.

Mesajlarınız için teşekkür ederim bunu daha öncede yapmışlardı bir şey olmamıştı gene emin olmak için sordum iyi akşamlar.