Devlet hastanesi DEHB olduğuma inanmıyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 6825
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 365
  • Etiketler Etiketler
    dehb devlet

6825

Uzman
Özelde DEHB tanısı kondu aylar önce ve ilaçlar mucize gibi iyi gelmişti ancak maddi durumdan dolayı devlet hastanesinden devam etmeye başladım. Devlet DEHB olduğuma inanmıyor test sonuçlarına rağmen ve kendi testlerine ne sokuyor ne ilaç yazıyor. Yetişkinlikte DEHB tanısı konmazmış öyle bir kural var mış galiba Devlet doktorlarına göre veya sadece hiperaktivite olarak görüyorlar. Kendi başıma kafein almak dışında ne yapabilirim? Bu ilaçlara gerçekten ihtiyacım var yoksa anhedoni yaşıyorum ve çok acı verici, can sıkan bir şey. En azından Wellbutrin yazsa, hiç yoktan iyidir diyorum ama onu bile yazmıyorlar. OKB hastalığımı psikoz başlangıcı olarak değerlendiriyorlar, yine özelde psikoz değil OKB olarak söylendi zaten ama Devlet beni antipsikotiklerle falan uyuşturmayı çok seviyor anlaşılan. Artık dayanamıyorum gerçekten, yaşla falan geçecek bir şey gibi durmuyor, benim adam akıllı tedavi görmem gerek ama göremiyorum.

Mucize gibi iyi gelen ilaçlar neydi rica etsem belirtir misin? Kız arkadaşım da bu konudan dolayı uzun süredir hasta ve senin diyebileceğin gibi mükemmel bir ilaç bulamadık.

Mucize gibi iyi gelen ilaçlar neydi rica etsem belirtir misin kız arkadaşım da bu konudan dolayı uzun süredir hasta ve senin diyebileceğin gibi mükemmel bir ilaç bulamadık.
Benim kullandığım kısa süreliydi etkisi baya ve piyasada Concerta falan olmadığından Medikinet yazıyordu doktor.

Bende kalp hastasıyım konuyla alakasız ama ben yatarken serviste kan alcaklardı bi ses duymuştum bilerek tarihi geçmiş tüpler kullancaz diyolardı. Allah sizede sabır versin.

Özelde yoksa bile dehb teşhisi koyabilirler. Özel sektördeki her işletme kar odaklı bir şirkettir. Doktor da olsa oradaki herkes para odaklıdır. Devletteki daha doğru bir teşhis olabilir yani.

Nasıl bir OKB belirtin var ki psikoz olarak değerlendirmişler? Başka bir devlet hastanesine gidebilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…