Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

III. Osman

Yetkin
Devlet hastanesinde hangi koşulları sağlarsak burun estetiği yapıyorlar bilgisi olan var mı? Sigortanın ücretin bir kısmını karşılaması için vs. ne olması lazım? Burnumun uç bölgesi kemerli ve cidden tam nefes alamıyorum. Ucunu hafif kaldırınca çok daha iyi nefes aldığımı fark ettim. Her neyse özelde çok pahalı. Devlette nasıl oluyor bu süreç?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Devlette burun estetiği yaptırmak diye bir şey yok. Eğer nefes alamıyorsan ya da burnun kırıksa ücretsiz tedavi veriyorlar. Onun dışındaki estetik kaygılarla yapılan operasyonları karşılamıyorlar. Ve bu devlette yapılan ameliyat ile herhangi bir estetik operasyonunun alakası yok. Beklentinden çok daha düşük kalabilir sonuç.
Burun ameliyati oldugum icin biliyorum. Benle birlikte bir kadının burnu cok kotuydu ve doktora estetikte yapar misin diye sormustu yanimda. Doktor ise sigorta karsiliyor elimden geleni yaparim demisti. Doktordan rica edersin yapabilir. Tabi oyle doktor kalmissa artik.

Devlet hastanesinde hangi koşulları sağlarsak burun estetiği yapıyorlar bilgisi olan var mı? Sigortanın ücretin bir kısmını karşılaması için vs. ne olması lazım? Burnumun uç bölgesi kemerli ve cidden tam nefes alamıyorum. Ucunu hafif kaldırınca çok daha iyi nefes aldığımı fark ettim. Her neyse özelde çok pahalı. Devlette nasıl oluyor bu süreç?
Isparta Sehit Yunus Emre devlet hastanesinde Tamara adinda bir doktor var cok becerikli bir kadin. Eger burnun icin ameliyat olmasi gerekir gibi bir tani alirsan o kadina gitmeni tavsiye ederim. Ricada bulunabilirsin kendine, burnumu kucuk istiyorum buyuk istiyorum veya biraz kalkik olsun gibi.

Ben Maltepe'de burun içi eğriliği düzeltmiştim. Estetik olmak istersem o zamanın parası ile 4500 TL istemişlerdi. Ben istememiştim. Yıl 2020.

Yani estetik yapabilirsiniz fakat paralıdır.

Son olarak benim de ailemden biri de bu ameliyatı oldu. Doktor tercihi önemli, kendisinin kırık burnu düzelmedi sonrasında aynı ameliyata bi daha kalkışmadı. Doktora kalsa belki 3-4 defa tekrarlanacaktı.