Aynı ilde yaşıyorum. Kesinlikle katılıyorum. Kendinizi kayirtmadan hiçbir türlü sıra bulunamıyor. Ben en son göz muayenesi olduğumda buna şahit oldum.

Gençler selam. Bugün hastanede başımdan geçen olayları anlatmak istedim ve yorumlarınızı almak istiyorum.

Geçenlerde bir konu açmıştım bilen bilir, migren hastasıyım. Bu ay bayağı bir çektim bu lanet olası hastalıktan, 2 kere hastaneye gittim iğne vurdurdum anca geçti. Neyse dayanamadım ve devlet hastanesinden randevu almak istedim fakat koskocaman yerde 1 adet Nöroloji uzmanı olduğu için alamadım randevu. O günden bir gün sonra yine deli gibi atağım oldu ve artık dayanamadım özel hastaneden bugün için randevu aldım.

Şu anda çalışmadığım için Nöroloji bölümüne 1.750 TL ödeme yaptım. Tüm derdimi anlattım ve benden beyin MR'ı istedi. Onu çekerlerken bir de kılcal damarlara bakılacakmış, tabii o da ayrı bir ücret. Muayene ederken gözlerime baktı ve gözlerimde bulanıklık var mış. Hemen yan tarafta kocasına gönderdi beni, 860 TL oraya ödedim. Adam muayene etti beni ve görme alanı testi diye bir test yaptırmamı, çok önemli olduğunu söyledi. Neyse tamam dedim, o test için de 1.250 TL ödedim. Ben testi olurken annem de hastanenin başka bir köşesinde en yakın zamana beyin MR'ı için randevu almaya çalışıyordu. Bu iki çeşit MR için 5.500 TL ödeme yaptık.

Yani devlet hastanesinden randevu alamamamın sonucu bana 9.360 TL'ye patladı. Şimdi ben burada kime söveyim? Hastanede 1 uzman çalıştıran devlete mi? Yoksa çalışmayan adamdan, çalışan adama göre daha fazla para alan devlete mi? Yoksa fiyatları bu kadar uçuk tutan ve denetlemeyen devlete mi? Bir türlü karar veremedim.

Neticesinde neyim var neyim yok yarın belli olacak. Okuduğunu için teşekkürler. Yorumlarınızı bekliyorum. Sövmek istemiyorum çünkü, rahatlatın beni. :D

Devletin hastane sistemi çok rezil. Ekranları net göremememle birlikte hastaneye gittim ve doktor yok, randevu sistemine baktım bırak şehrimde yakın illerde randevu yoktu göz polikinliği için sonra özele gittim sadece muayene için 3bin çekti ardından başka illerden randevu bakıp 300km ötedeki Ankara'ya gidip hem gezdim hem de gözlük çıkarttırdım :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Devletin hastane sistemi çok rezil. Ekranları net göremememle birlikte hastaneye gittim ve doktor yok, randevu sistemine baktım bırak şehrimde yakın illerde randevu yoktu göz polikinliği için sonra özele gittim sadece muayene için 3bin çekti ardından başka illerden randevu bakıp 300km ötedeki Ankara'ya gidip hem gezdim hem de gözlük çıkarttırdım :)
En son hastahaneye 2016'da gitmiştim. Zehirlenmiştim o yüzden gitmiştim.