Öğrettikleri de din olsa keşke. Gerçekten içeriği dinler ve tarihi olsa dinlerim. Ama içeriği full arabistandaki bazı adamlar. Bir de arap kültürlerini islam kültürü diye göstermek. Artık dini de kullanıyorlar ya. Diyecek cümle bulamıyorum.
En azından bizim okulun hocaları normal din anlatıyorlar. Din kitaplarında sadece belirli sayfalardan ders işliyoruz. Devlet okullarında zaten bu tam Din kültürü değil de Araplaşma dersi gibidir büyük ihtimal.

Aslında şeriatı şu an getiremezler. Halkın büyük kısmı istemiyor. Ama şu aralar fazla din dersi alan çocuklar ileride şeriat isteyebilir. Bunların temelinde de Yusuf Tekin var.
Aslında herhangi bir şey, bir insana ne kadar dayatılırsa, insan dayatılan şeyden o kadar nefret eder.

En azından bizim okulun hocaları normal din anlatıyorlar. Din kitaplarında sadece belirli sayfalardan ders işliyoruz. Devlet okullarında zaten bu tam Din kültürü değil de Araplaşma dersi gibidir büyük ihtimal.
Ben özel okulda okuyorum. En azından hoca anlayışlı bir tip. Zaten tam müslüman da sayılmaz. Ama dersin içeriği dinle alakası yok.

Aslında herhangi bir şey, bir insana ne kadar dayatılırsa, insan dayatılan şeyden o kadar nefret eder.
Bunlar zorlamayla dayakla yine getirir.

Aslında şeriatı şu an getiremezler. Halkın büyük kısmı istemiyor. Ama şu aralar fazla din dersi alan çocuklar ileride şeriat isteyebilir. Bunların temelinde de Yusuf Tekin var.
Şeriat gelemez, gelebilme ihtimali olsa gürcü şahıs çoktan getirirdi. Gelmemesi çok iyi olur, Allah korusun gelirse her yapılan din adına yapılmış olacak.
Bir ülkeyi @199'un dediği gibi eğitim sistemiyle yani çocuklarla ele geçirirsin. Şu anda büyükler nasıl dine dayalıysa ve narsistik kişilikleri yüzünden seni, beni nasıl kulak tıkıyorsa bizim ve sonraki nesilde öyle olacak. Ancak bizim ve bizden sonraki nesillerin bir avantajı var. O da internet.

Bunlar zorlamayla dayakla yine getirir.
Bu sebeple acıya duyarsız olmam işime geliyor.