Akşam camı açık bırakmışlardır unutup girmiştir. İlgilenilmeyen bir okul. Her şey olabilir.
Detaylar
Kim cevapladı?Geraltın kılıcı 55
Üstün
Şeriat kolaylıkla gelmeyecek diyorum.Ülkeye şeriat getirilirse ülkeden ilk gidecek olanlar %90 olasılıkla şeriat isteyenler olur.
Aslında şeriatı şu an getiremezler. Halkın büyük kısmı istemiyor. Ama şu aralar fazla din dersi alan çocuklar ileride şeriat isteyebilir. Bunların temelinde de Yusuf Tekin var.
Temizlik görevlisi atamak bu kadar mı zor?
Şeriat gelemez, gelebilme ihtimali olsa gürcü şahıs çoktan getirirdi. Gelmemesi çok iyi olur, Allah korusun gelirse her yapılan din adına yapılmış olacak.
En azından bizim okulun hocaları normal din anlatıyorlar. Din kitaplarında sadece belirli sayfalardan ders işliyoruz. Devlet okullarında zaten bu tam Din kültürü değil de Araplaşma dersi gibidir büyük ihtimal.Öğrettikleri de din olsa keşke. Gerçekten içeriği dinler ve tarihi olsa dinlerim. Ama içeriği full arabistandaki bazı adamlar. Bir de arap kültürlerini islam kültürü diye göstermek. Artık dini de kullanıyorlar ya. Diyecek cümle bulamıyorum.
Aslında herhangi bir şey, bir insana ne kadar dayatılırsa, insan dayatılan şeyden o kadar nefret eder.Aslında şeriatı şu an getiremezler. Halkın büyük kısmı istemiyor. Ama şu aralar fazla din dersi alan çocuklar ileride şeriat isteyebilir. Bunların temelinde de Yusuf Tekin var.
- Makaleler
- 1
Verilen ücretler çok düşük. Asgari ücret bile alamıyorlar. Temizlik görevlisi değil de köle alıyorlar sanki. Belediyeler okulları temizleyince de yardım isteyen okulları tehdit ediyorlar.
Ben özel okulda okuyorum. En azından hoca anlayışlı bir tip. Zaten tam müslüman da sayılmaz. Ama dersin içeriği dinle alakası yok.En azından bizim okulun hocaları normal din anlatıyorlar. Din kitaplarında sadece belirli sayfalardan ders işliyoruz. Devlet okullarında zaten bu tam Din kültürü değil de Araplaşma dersi gibidir büyük ihtimal.
Bunlar zorlamayla dayakla yine getirir.Aslında herhangi bir şey, bir insana ne kadar dayatılırsa, insan dayatılan şeyden o kadar nefret eder.
Geraltın kılıcı 55
Üstün
Aslında şeriatı şu an getiremezler. Halkın büyük kısmı istemiyor. Ama şu aralar fazla din dersi alan çocuklar ileride şeriat isteyebilir. Bunların temelinde de Yusuf Tekin var.
Bir ülkeyi @199'un dediği gibi eğitim sistemiyle yani çocuklarla ele geçirirsin. Şu anda büyükler nasıl dine dayalıysa ve narsistik kişilikleri yüzünden seni, beni nasıl kulak tıkıyorsa bizim ve sonraki nesilde öyle olacak. Ancak bizim ve bizden sonraki nesillerin bir avantajı var. O da internet.Şeriat gelemez, gelebilme ihtimali olsa gürcü şahıs çoktan getirirdi. Gelmemesi çok iyi olur, Allah korusun gelirse her yapılan din adına yapılmış olacak.
Bu sebeple acıya duyarsız olmam işime geliyor.
Devletimiz şeriat getirmek için interneti de yasaklar. Amaçları din değil zulüm. İşkence. Dayak.Ancak bizim ve bizden sonraki nesillerin bir avantajı var. O da internet.
Yeni konular
-
-
-
-
30.000 TL bütçeyle IdeaPad, ThinkBook serisi laptop önerisi
- hachiroku
-
-
-
-