Devlet okuluna izinsiz girmek sıkıntı yaratır mı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan SF26
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 18
  • Görüntüleme Görüntüleme 179
  • Etiketler Etiketler
    devlet
Camın daha öncesinden başkası tarafından zorlandığını kanıtlayamazlarsa mala zarar verme suçundan bahsetmek mümkün olabilir.

Polis ifadelerini almış mı?
Olduğu gibi anlatmalarını istemişler, biraz da sert mizaçlı adamlar denk gelmiş anladığım kadarıyla. Korkutmuşlar çocukları, boş kağıda isim-soyisim T.C. kimlik almışlar yollamışlar.

Polislerden birisi de ‘İçeride gördün mü?’ demiş bizimkine, çocuk ‘Neyi komiserim?’ deyince ‘Cinsel organını (tabii halk ağzında söylemiş bunu)’ deyince bizim çocuk iyice korkmuş. Çocukların gözünü korkutmak için olduğunu düşünüyorum ben ama bilemedik.

boş kağıda isim-soyisim TC kimlik almışlar yollamışlar.
Elbette söylediğiniz detayların hepsi hoş detay değil ama bu ilginçmiş. Normalde boş bir kağıda TC ve imza almaz polisler.

Polisler çocukları karakola götürüp ifade almışlar mı? Polisin olay yerindeki reaksiyonunu kastetmiyorum, bu çocuklar bu olaydan sonra karakolda ifade verdiler mi?

Yok vermemişler. Direkt koşup yanımıza geldiler zaten.

İmza attırmamışlar bu arada.

Yok vermemişler. Direkt koşup yanımıza geldiler zaten.
Yine de söylediğiniz detaylar ilginç. Neticede polisler bir şekilde isim, soyisim ve TC kimlik numarası bilgisini haricen aldıysa sanırım ilerleyen zamanlarda ifadeye çağırır.

Geçmiş olsun.

Yine de söylediğiniz detaylar ilginç. Neticede polisler bir şekilde isim, soyisim ve TC kimlik numarası bilgisini haricen aldıysa sanırım ilerleyen zamanlarda ifadeye çağırır.

Geçmiş olsun.
Polisler ‘Gene de biz isim soyisim T.C. alalım.’ derken duymuşlar hocam.
Kağıda imza falan atmamışlar. Eğer okuldaki eşyalarda eksik falan olmazlarsa çağırmazlar, değil mi? Ya da teyit için mi çağrılırlar?

Çocukların ifadesi alınmamış, muhtemelen çocukları yakalayan ve polise haber veren müdür yardımcısının da ifadesi alınmamıştır. Yani olay kağıt üstüne dökülmemiş hiç. Ancak kağıt üstüne dökebilecek bilgileri not almışlar haricen. Yani sanırım şimdilik okulda bir zarar meydana gelmediğinden dolayı ve muhatapların yaşları da görece küçük olmasından dolayı göz ardı edilmiş görünüyor. İstenildiğinde ulaşılabilmesi için bilgileri almışlar nasılsa.

Sanırım sonrasında okulda herhangi bir eşya çalınmadığı ve zarar verilmediğine kanaat getirilirse, okuldaki müdür ve/veya müdür yardımcısı polisle irtibat kurmayacak, haliyle polisler de çocukları ifadeye çağırmayacak görünüyor.

İçimize su serptiniz hocam sağ olun.
Çocuğun içi içini yiyor gerçekten. Acayip korkuyor çocuk.

18 yaşından büyük olan acayip korkuyor, bizim ufaklıklar acayip rahatlar.

İçimize su serptiniz hocam sağ olun.
Çocuğun içi içini yiyor gerçekten. Acayip korkuyor çocuk.

18 yaşından büyük olan acayip korkuyor, bizim ufaklıklar acayip rahatlar.
Bu yaşlarda oluyor böyle şeyler ama bu korku onlara yeter umarım. Bundan sonra uslu dursunlar, efendi efendi hayatlarına devam etsinler. Her seferinde muhatap olduğu insanlar olayları böyle alttan almazlar.

Cezaevine girmek şu yaşlarda sanki oyun gibi geliyor çocukların kulağına ama 1 gün bile özgürlüğünün kısıtlanması bambaşka bir şey. Ben cezaevinde müvekkille görüşme yaptığımda bile ortamdan geriliyorum, rahatsız oluyorum.

Yetti hocam derslerini aldılar. Siciline işlememesi en büyük temennimiz şu an.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…