Devletten yemek yardımı alırken o parayla bira alır mıydınız?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AMG GOAT
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 34
  • Görüntüleme Görüntüleme 676
  • Etiketler Etiketler
    bira yemek
Makaleler
2
Yer
Denizli
Yurtdışında bunu yapanı duydum. Siz olsanız yapar mıydınız, ben yapmam. Sonuçta git su ve sebze falan al diye veriyor o parayı. Keyif için değil.

Son düzenleyen: Moderatör:
Her ne kadar ben doğru bulmasam da; Devlet bu, tabii ki de insanına, öğrencisine, geleceğine bakacak, yardım edecek. Bu paranın nasıl kullanılacağı ise tamamen o bireyin elinde. İlla bu parayı git yemek yemek için kullan diye bir kural var mı? Yok, o zaman kimse karışamaz.

Bu bizim ülkede de var ki? Ankara'da geçen sene kışın kömür verildi onlar ne yaptılar paraya çevirip keyfi harcamalar yapıyorlardı. Sonra da milletten kömür fiyatı soruyorlardı. Geçen gün Ankara Kartlara süt parası yatırıldı. Adamlar yapmışlar 4-5 çocuk kişi başı 200'den 1000 lirayla filan bira alıp içtiler. Market işlettiğimizden böyle şeyleri çok görüyorum. Devletin ve belediyenin yaptığı yardımı çok suistimal eden var. Zaten yardımların çoğu insanlar belediyede çalışan tanıdıklarına "Benim ismimi de eklet oraya da biz de yararlanalım." diyorlar.

Dediğin şeyde bir kısıtlama yok ama mesela benim dediğimde ne için yatırıldığı ve ne için kullanıldığı var.

Su değil mi sonuçta? Almanlar su yerine bira içerler derler su alıyor adam tabii ki alınır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…