Hocam o şekilde fotoğraflar geri dönmez mi? Uygulama vs. ile.

Nasıl dönecek? Aynı maili girmeyecek ki. Samsung Cloud vs. aynı maili girip eşitleme yapmadığı sürece olmaz. Fabrika ayarları zaten her şeyi siler. Başkasına vereceğim diyor. Aynı maili kullanmıyorlar, varsayıyorum.

Nasıl dönecek? Aynı Maili girmeyecek ki Samsung Claud vs aynı Maili girip eşitleme yapmadığı sürece olmaz Fabrika ayarları zaten her şeyi siler. Başkasına vereceğim diyor. Aynı Maili kullanmıyorlar varsayıyorum.

Hocam o şekilde tavsiye edilmiyor; rehber vs. varsa geri geliyor, fotoğraflar da dahil. Mail girmesine gerek yok. SIM kart çıkıp o şekilde sıfırlansa bile rehberde, telefonda kayıtlı kişiler geri gelir. Bu yöntem tavsiye edilmez. Telefoncuya gidin, yine aynı şeyi söylerler.

Son düzenleyen: Moderatör:

Bilgisayara bağlanmadan direkt anlattığım şekilde yaparsanız Bootloader menüsüne erişebilirsiniz. Cihazı kapatıp Samsung logosu gelene kadar ses kısma ve güç tuşuna aynı anda basılı tutun, menü gelecektir. Belki tuş kombinasyonu farklılık gösterebilir, o durumda da YouTube kullanabilirsiniz.

Ses kısma ve ses artırma tuşu menüde gezinmek için, güç tuşu işlem onaylamak için kullanılıyor menüde.

Peki bu işlemler sırasında sorun yaşar mıyım, yaşarsam cihazı geri eski haline getirebilir miyim?

Bootloader menüsünde herhangi bir işlem yapmadan çıkış yapmak mümkün; sıfırlama yapacaksanız cihazınızdaki yedekleme yapmadığınız veriler silinir.
Bu menü İngilizce tabi, basit bir İngilizce dil bilgisi gerektiriyor.

Bootloader menüsünde herhangi bir işlem yapmadan çıkış yapmak mümkün; sıfırlama yapacaksanız cihazınızdaki yedekleme yapmadığınız veriler silinir.
Bu menü İngilizce tabii, basit bir İngilizce dil bilgisi gerektiriyor.

Verileri yedekleyeceğim zaten, o sorun değil. Telefonun açılmaması gibi sorunlar yaşar mıyım?

Telefonu başkasına vereceğim, her şeyin silinmesini istiyorum. Nereden sıfırlayabilirim? Fabrika verilerine sıfırlama kısmından yapabiliyorum fakat tamamen her şey silinir mi? Farklı bir menüye girip yapanları da gördüm, hangisini seçmeliyim?

Recovery menüsünden sıfırlamak ile ayarlardan sıfırlamak zaten aynı; ikisi de factory reset yapıyor, ayarlardan sıfırlayabilirsiniz.