Dexim 25W AC Şarj Cihazı Şarj adaptörü TYPE-C - Fiyatı, Yorumları
25W AC Şarj Cihazı Şarj adaptörü TYPE-C yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. - Trendyol
2 günde bozulan Micro-USB 5W Syrox şarj aleti 2 kat daha pahalı. Bunun da kalitesi şüpheli ama acil yapışılmalı.![]()
Dexim 25W AC Şarj Cihazı Şarj adaptörü TYPE-C - Fiyatı, Yorumları
25W AC Şarj Cihazı Şarj adaptörü TYPE-C yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. - Trendyolty.gl
Bu fiyata PPS? Hem de bu ekonomide? Aldım. PPS yoksa iade edeceğim.
Telefon elde ettiğinden fazlasını algılayamaz. Telefon kaç W ile şarj olduğu adaptörden değil, kendi yaptığı ölçümler ile öğrenir. Adaptöre yazılım atılıp (?) telefonu kandırmak gibi bir şey mümkün değil.Hoca bu şarj cihazlarına yazılım atıyolar Xiaomi'nin replika adaptörleri içinde geçerli atıyorum 10W sarj ediyor ama yazım sayesinde süper hızlı şarj diyor.
Telefon elde ettiğinden fazlasını algılayamaz. Telefon kaç W ile şarj olduğu adaptörden değil, kendi yaptığı ölçümler ile öğrenir. Adaptöre yazılım atılıp (?) telefonu kandırmak gibi bir şey mümkün değil.
Bakalım. Kendi şarj adaptörümle karşılaştırırım.Hoca bu şarj cihazlarına yazılım atıyolar Xiaomi'nin replika adaptörleri içinde geçerli atıyorum 10W sarj ediyor ama yazım sayesinde süper hızlı şarj diyor.