Görkem Say
Üstün
Turkiye'de Paramount+ yok ama o da HBO ile birlesiyormus sanirim. HBO tarafina mi yoksa sacma sapan TV+ veya TOD gibi yerlere mi gecer acaba merak ettim simdi.
Yani kardeşim kaldırmayın özetin sözleşmeyi. Şu boş Netflix kütüphanesindeki en iyi dizi gidiyor.Turkiye'de Paramount+ yok ama o da HBO ile birlesiyormus sanirim. HBO tarafina mi yoksa sacma sapan TV+ veya TOD gibi yerlere mi gecer acaba merak ettim simdi.
Hayır, çünkü o dizi kalktığı an bölümde kalkıyor.
TOD'da halihazırda Dexter bulunuyor olması lazım.Turkiye'de Paramount+ yok ama o da HBO ile birlesiyormus sanirim. HBO tarafina mi yoksa sacma sapan TV+ veya TOD gibi yerlere mi gecer acaba merak ettim simdi.
Bir şey değişmeyecek yani.
Belki anlaşma devam edip platformda kalabilir. Şu an için son tarih 31 Temmuz diyor.
Öyle yaparlarsa büyük ihtimalle Netflix'de bile kalabilir. Ama Paramount artık tüm dizileri kendi yayınlamak istiyor gibi bir hissiyat veriyor.Belki anlaşma devam edip platformda kalabilir. Şu an için son tarih 31 Temmuz diyor.
Kalkmıyor
Kalkıyor hocam. Prison Break için indirmiştim sonra yok olmuştu.Bilgisayarda bölümleri indirme gibi bir seçenek çıkmıyor olsa harddiskime atacaktım belki uğraşırsam telefondan indirip atarım.
Kalkmıyor