Uc veya dort sezon olacagi konusunda soylentiler var.

New York Ripper ile detaylar bırakıldı
Jonah Mitchell ihtimali curutulmus oldu sanirim bence en iyi adaylardan biriydi.

Ikinci sezonda Quinn'i Batista gibi ama daha dikkatli bir sekilde gormek guzel olur. Ana dizideki Dexter'in BHB oldugunu bilmesi teorisine de eklerler umarim. Ikinci sezon icin diger istegimse Brian'i daha cok karanlik yolcu seklinde gormek. Harry ile Dexter'in kafasinda tartissalar guzel olurdu.

8 sezonluk öncesini izlemesek, kayıp çok olur mu?

Aralarında çok bağlantı var mı peki?

Sadece New Blood ve bu son çıkan seri yeterli mi sence?

İlk çıkan seri 8 sezon bildiğim kadarıyla. Orada yaklaşık 5 sezon izlemiştim.

Son düzenleyen: Moderatör:

Sadece New Blood ve bu son çıkan seri yeterli mi sence?

Bayağı olur karakteri anlamadan izlenmez.

Onun dışında güzel ilerliyor fakat finalde yakalanacak gibi bir izlenim de veriyor ama.

Sadece New blood ve bu son çıkan seri yeterli mi sence?

Original Sin'i izlemesen olur ama ana Dexter ve New Blood baglantili. Resurrection da baglantili.

Izleyeceksen once Original Sin'i izle. Genclikleri anlatiliyor.

Original Sin > Dexter > New Blood > Resurrection

İyi sayılır. Tıpkı New Blood gibi ilk bölümlerini izlerken kapatmamak için zor durdum. New Blood'da olaylar daha heyecanlı gelmişti bana, Resurrection'da o heyecanı bulamadım. Farklı katillerin toplanması işi güzel ama daha fazla katil beklerdim. Şu Harrison'un da kararsızlığının kesilmesi ve babasının yolunda devam etmesi iyi olur, ileride onun dizisi bile çıkabilir belki. Tüm bunların yanında Twitter'da abartıldığı kadar veya IMDB'de 10 puan spamlandığı kadar iyi değildi, Dexter'ın ilk 2 sezonunu geçememiş.