@442, heyecan yok bence de. Bir sure sonra Dexter'in yapacagi her adimi bilebiliyorsun. Zaten Leon Prater ve digerlerinin olecegini hepimiz biliyorduk ama Prater'in bu denli cabayla topladigi ve haberlerde un sanmis seri katillerin Dexter tarafindan kolayca oldurulmesi de Dexter'i bu saatten sonra citir-cerez niyetiyle izlememiz gerektigini anlamamiza yol acti.

Eklemeyi unuttum, Dexter hicbir zaman iyi final yapamaz :rofl:

İyi sayılır. Tıpkı New blood gibi ilk bölümlerini izlerken kapatmamak için zor durdum. New Blood'da olaylar daha heyecanlı gelmişti bana, resurrection'da o heyecanı bulamadım. Farklı katillerin toplanması işi güzel ama daha fazla katil beklerdim. Şu Harrison'un da kararsızlığının kesilmesi ve babasının yolunda devam etmesi iyi olur, ileride onun dizisi bile çıkabilir belki. Tüm bunların yanında Twitter'da abartıldığı kadar veya IMDb'de 10 puan spamlandığı kadar iyi değildi, Dexter'ın ilk 2 sezonunu geçememiş.

New Blood'dan kat kat iyi bence. Aslında o bölümde ölmüştü kesin olarak. Yani dizi devam etsin diye çıkarttılar. Çünkü sonunu çok kötü bitirmişlerdi. Bakalım 10. bölümü izlemedim kötü kapanış var sanırım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bakalım 10. bölümü izlemedim kötü kapanış var sanırım.
Ben de henüz izlemedim, gün içinde izleyeceğim.
Çünkü sonu çok kötü bitirmişlerdi.
Dexter hicbir zaman iyi final yapamaz :rofl:
Düz dizinin sonunda her şey pat diye gelişivermişti, New Blood'da da öyle oldu. Bitirmiş olmak için bitirmişlerdi.

Son düzenleyen: Moderatör: