birkanoztrk

Uzman
Arkadaşlar iyi günler. N11'de 9 taksit kampanyası vardı ve ben de DEY Elektronik'ten kasa+PSU alabildim 3 gün önce. 3 gündür hala ürün onaylandı aşamasında ve hazırlanıyora bile geçmedi. DEY Elektronik'i arıyorum info@ bilmem neye mail atın diyor. Atıyorum, geri dönüş yok. İtopya'yı arıyorum diğer mağazamızı arayın veya mail atın diyor.

Sorun şu: bu ürünü 9 taksitle almak gerçekten önemliydi benim için ama adamlar inatla günlerdir ilgilenmiyor. Bu konuda yapabileceğim bir şey var mıdır sizce? Aradığım zaman hep tatlı dille kimseyi kırmadan konuşuyorum hiçbir sonuç yok. İtopya kadar kötü bir mağaza gerçekten görmedim. Bu durumda olup çözebilen birisi var mı?

Teşekkürler.

Parana çökme gibi bir olasılığı yok zaten. İtopya'nın kargoya verme süreci 1 haftayı da bulabiliyor.

3 gün olmuş. Yasal olarak süre hakları ne kadar bilmiyorum ama 3 günden kısa olacağını düşünmüyorum. Bekleyin gelir ürününüz.

3 gün çok uzun bir süre değil. Yeri geliyor Amazon bile kargoya vermeyi geciktiriyor. Bence biraz daha sabırlı olun.