Kolay gelsin şimdiden. Sakın yapamıyorum diyerek moralini bozma ilk başladığımda bende öyleydim. Fakat sonradan gelişimi görünce daha çok motive oluyor insan.
Konulara internetten direkt DGS konuları diye yazarak ulaşabilirsin tyt konuları ile aynılar birkaç konu farklı sadece. Eylülde başlayarak çok rahat yetiştirirsin, ben ocakta başlayıp nisan gibi yeni bilgisayar topladığım için onu hevesiyle 1, 1.5 ay ara vermeme rağmen konuları 2 kere baştan sona bitirdim. Sen böyle yapma yine de şimdi başlayıp ufak ufak ilerlemek sınava yaklaştıkça çalışmayı doğru oranda sıklaştırman ve sınava 1, 1.5 ay kala deneme çözerek yanlışlarına odaklanman en iyisi olur. Dediğim gibi zor olan konular değil, tamamen sürenin az olması ve bölüm kontenjanlarının az olması.
Edit: Bu süreçte diploma notunuzu yüksek tutmaya özen gözlerin. Bu sene olduğu gibi beklenmedik bir sınav gelmesi durumunda yaşanan net düşüşlerinde sizi toparlayacak olan şey diploma notunuzdan gelecek olan puan. Aynı zamanda yayın olarak DGS özel pek fazla yayın bulunmuyor bu yüzden direkt bilindik TYT kaynaklarını da kullanabilirsiniz (bilgi sarmal, 345) gibi. Yediiklim kaynağından uzak durmanızı öneririm. Soruları gereksiz zor ve yanlış sorulara, cevap anahtarlarına sahip.