DaytonaE34M5

Becerikli
Yer
Konya
Merhaba arkadaşlar, DHL eCommerce üzerinden sorgulama yaptığımda böyle bir durumla karşılaştım. Nedenini bilen var mı? 02.02.2026 yazan yerde daha önce 31.02.2026 yazıyordu.

Şimdi ise böyle görünüyor, kargoyu beklettikleri anlamına mı geliyor acaba? Normalde telefonla aradığımda cuma akşamı yola çıktığını söylemişlerdi.
IMG_2293.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar, DHL ecommerce üzerinden sorgulama yaptığımda böyle bir durumla karşılaştım. Nedenini bilen var mı? 02.02.2026 yazan yerde daha önce 31.02.2026 yazıyordu.

Şimdi ise böyle görünüyor, kargoyu beklettikleri anlamına mı geliyor acaba? Normalde telefonla aradığımda cuma akşamı yola çıktığını söylemişlerdi.
Eki Görüntüle 223687

Hafta sonu girdi ya araya hani.

Cumartesi dağıtım yapabilirlermiş ama üşenmişler, onlara göre yetiştirememişler. Pazartesiye bekleyeceksiniz mecbur.

Cumartesi dağıtım yapabilirlermiş ama üşenmişler, onlara göre yetiştirememişler. Pazartesiye bekleyeceksiniz mecbur.

Yani bugün Konya'ya gelmiş olarak görünecek ve dağıtıma bugün çıkacak doğru muyum?

Cumartesi günü gelmediğine zaten çok şaşırmıştım daha öncesinde İstanbul'dan aynı şekilde perşembe akşamı sipariş verdim cuma 14.00'da kargodaydı cumartesi sabahına İstanbul'dan gelmişti ve 11.30'ta elime ulaşmıştı.

@DaytonaE34M5, çıkış transfer diyor. Kargo Bayburt'tan Konya'ya geliyor yani. Sabah dağıtıma çıkar herhalde.

Hocam 30.02 yazılı olanda da aynısı yazıyor.
Bu arada porge Ankara'da diye Amazon söyledi demiştim ya bayburttaymış hocam dediğiniz gibi.

@DaytonaE34M5, çıkış transfer diyor. Kargo Bayburt'tan Konya'ya geliyor yani. Sabah dağıtıma çıkar herhalde.

Kargomun mantıken cumartesi günü Konya'da olması gerekiyor Konya-Bayburt 10-11 saat arasında sürüyor sürücünün dikkatli ve yavaş gelişini hesaba katarsak saat 17.02'de yola çıkan aracın en geç yarın sabah 10 gibi Konya'da olması gerekmiyor mu hocam. Ama cumartesi günü hiçbir hareket olmadı bende merakta kaldığım için Bayburt ve Konya olmak üzere iki şubeyi de aradım başka yerlere de uğrayacak diye söylediler ama hala Konya'ya giriş yapmış olarak görünmüyor.
Umarım kargom kaybolmamıştır.