belirsizz

Uzman
Yer
Almanya, Düsseldorf
Şimdiye kadar Amazon'dan sipariş ettiğim ürünlerin hepsi Kolay Gelsin firması ile gelmişti. Dün yine bir sipariş verdim ve sipariş DHL firmasına teslim edilmiş olarak gözüküyor. Kolay Gelsin'den bayağı memnundum. Değiştiyse kötü olur benim için.

Son düzenleyen: Moderatör:
Eskiden gönderdikleri AGT Kurye'den iyidir en azından.
DHL, MNG'nin Almanlar tarafından satın alınarak el değiştirilmiş hali, dolayısı ile kendilerini düzeltmişler.

Amazondan 100’ü aşkın ürün aldım hepsi Kolay Gelsin ile geldi. O yüzden garipsedim biraz. Umarım sıkıntı olmaz.
Aynısını ben de yaşadım 100 siparişin 90'ı kolay gelsin ile 10'u DHL ile geldi. Sanırım araç kalmayınca DHL ile gönderiyorlar. Ya da şehir dışında depoları var ürünü oradan gönderirken DHL ile gönderiyorlar. Bilemedim kafamda deli sorular yok mu bir DHL çalışanı şu gereksiz merakımı giderecek ? :D

Eskiden gönderdikleri AGT Kurye'den iyidir en azından.
DHL, MNG'nin Almanlar tarafından satın alınarak el değiştirilmiş hali, dolayısı ile kendilerini düzeltmişler.
AGT Kurye tam bir ömür törpüsüydü. Adresime kargo getirdiklerini görmemiştim. Son siparişimi farklı bir ilçede yere atıp teslim edildi olarak gösterdiklerinde artık fişlerini kesmiştim.