Detaylar
Kim cevapladı?Diablo Immortal Mobil-PC ortak ücretsiz bir oyun. Diablo 4 ise PC ve konsola çıkmış daha fazla içerik ve oynanış süresi barındıran bildiğimiz Diablo serisinin devamı.
Aralarında devasa fark var zira dediğim gibi Immortal para söğüşleme oyunu. Diablo 4 ise serinin ana devam oyunu.
D4'ü 1000 saatten fazla oynadım, 150-200 saatte tüm sınıfları kıvama getirirsiniz. Ondan sonra oyun tekrara düşüyor. Yeni DLC ile Paladin eklendi, tam sürümü çıktığında bir sınıf daha eklenecek.
Oyunun end-game içerikleri sıkıcı ve kendini tekrar eden şeylerden oluşuyor. Diablo 4 alacağınız paraya Path of Exile 2 alsanız daha iyi.
Aralarında devasa fark var zira dediğim gibi Immortal para söğüşleme oyunu. Diablo 4 ise serinin ana devam oyunu.
D4'ü 1000 saatten fazla oynadım, 150-200 saatte tüm sınıfları kıvama getirirsiniz. Ondan sonra oyun tekrara düşüyor. Yeni DLC ile Paladin eklendi, tam sürümü çıktığında bir sınıf daha eklenecek.
Oyunun end-game içerikleri sıkıcı ve kendini tekrar eden şeylerden oluşuyor. Diablo 4 alacağınız paraya Path of Exile 2 alsanız daha iyi.
PC Uzmanı
Başarılı
Anladım hocam teşekkür ederim.Diablo Immortal Mobil-PC ortak ücretsiz bir oyun. Diablo 4 ise PC ve konsola çıkmış daha fazla içerik ve oynanış süresi barındıran bildiğimiz Diablo serisinin devamı.
POE 2'nin de pek aşağı kalır yanı yok onu söyleyeyim. Lore açısından hala Diablo daha iyi, ayrıca bu sezonun içerileri de kötü değil, hatta ondan önceki sezon da kötü değildi.Oyunun end-game içerikleri sıkıcı ve kendini tekrar eden şeylerden oluşuyor.
POE 2 Diablo kadar anlaması basit bir oyun değil, o skill ağacı da baya saçma açıkçası.
Ama Immortal dedin mi akan sular durur, çünkü suyun akması için Immortal bizden para ister.
En büyük fark kısaca açıklamam gerekirse birisi mobil için yapılmış mobil kafayla yönetilen bir oyun iken öbürü geniş bir MMO. P2W içeriği de Diablo 4'te yok.
Beğendiysen mutlaka al, aktif oyuncuyum konu açarsan bilmediğin şeyler hakkında yardımcı da olurum.
PC Uzmanı
Başarılı
Teşekkür ederim hocamBeğendiysen mutlaka al, aktif oyuncuyum konu açarsan bilmediğin şeyler hakkında yardımcı da olurum.