Burak Birinci

Üstün
Makaleler
1
Yer
Dubai
Oyun Ödülleri gecesinde tanıtılan yeni ek paketi firmanın ilk paket ile birlikte oyunculara satıyor olması, ilk ek paketi aynı fiyata alan oyuncular arasında büyük tepki çekti. Çoğu oyuncu ikinci ek paketi alırken ilk ek pakete zaten sahip oldukları için indirim bekliyor fakat Blizzard aynı ek paketi halihazırda var olan oyunculara tekrar satmak istiyor.

1765726632438.webp

1765726582169.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam ben hiç Diablo 4 oynamadım sizce alınır mı? Başlanır mı? Hikayeli bir oyun mudur? Ben hep AAA hikayeli oyunlar oynuyorum online oyun hiç sevmem.

Diablo bir ARPG ve online. Online bir oyun ama kitleleri sebebiyle online oyunları tercih etmiyorsanız Diablo yine de oynanabilecek bir oyun zira kitlesi çok düzgün, yardımsever ve yaşça büyük insanlardan oluşuyor. En son Discord kapanmadan birlikte Pit döndüğümüz abilerden biri Arena Bilgisayarın kurucu ortaklarındandı, diğeri 28 yaşında mimar, diğeri 34 yaşında makine mühendisi vesaire. Kısacası kitle çok iyi, o yönde endişeniz olmasın.

Oynanır mı kısmına gelirsek. Sabah akşam aynı şeyleri farmlamayı, grind yapmayı seven bir oyuncuysanız evet alınır. En kötü ihtimalle oyun kendini 150-200 saat oynatır zaten. Oynayacağınız süreye göre parasına değen bir oyun.

Hikaye modu var, sinematik kısmı filmleri aratmıyor ama sırf hikayesi için alınacak bir oyun değil.

Düzenleme: ilk paragrafta bahsetmeyi unuttum. Oyunu oynarken internete bağlı olmak zorundasınız ancak diğer oyuncularla etkileşime girmek zorunda değilsiniz. Haritada gezinirken görürsünüz o kadar.

Şu oyun ucuz olsa bambaşka şey konuşurduk. Vuruş ve büyü hissi çok doyurucu sanki souls oynuyor hissi alabiliyorum. Gel gör ki çok pahalı.