tjrr 3 Üstün Katılım 27 Şubat 2024 Mesajlar 393 Çözümler 1 Beğeniler 312 Yer Ankara Bugün 13:10 #11 Lorien dedi: Oyunu sormuştum ne alaka anlamadım. RDR2 falan da gerektiriyor. Genişletmek için tıkla... ''Offline hikâyeli takılıyorum.'' diyen siz değil misiniz? Nesini anlamadınız? Oyunda offline kalmak gibi bir durum yok.
Lorien dedi: Oyunu sormuştum ne alaka anlamadım. RDR2 falan da gerektiriyor. Genişletmek için tıkla... ''Offline hikâyeli takılıyorum.'' diyen siz değil misiniz? Nesini anlamadınız? Oyunda offline kalmak gibi bir durum yok.
Lorien 23 Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 5.981 Çözümler 4 Beğeniler 5.061 Yer Kaer Morhen Bugün 13:11 #12 tjrr dedi: ''Offline hikâyeli takılıyorum.'' diyen siz değil misiniz? Nesini anlamadınız? Oyunda offline kalmak gibi bir durum yok. Genişletmek için tıkla... Offline kelimesini tek başına oynamak anlamında kullandım. Online - Offline oyun anlamında. Çoğu insan böyle kullanıyor zaten ilk defa mı gördünüz?
tjrr dedi: ''Offline hikâyeli takılıyorum.'' diyen siz değil misiniz? Nesini anlamadınız? Oyunda offline kalmak gibi bir durum yok. Genişletmek için tıkla... Offline kelimesini tek başına oynamak anlamında kullandım. Online - Offline oyun anlamında. Çoğu insan böyle kullanıyor zaten ilk defa mı gördünüz?
tjrr 3 Üstün Katılım 27 Şubat 2024 Mesajlar 393 Çözümler 1 Beğeniler 312 Yer Ankara Bugün 13:14 #13 Lorien dedi: Offline kelimesini tek başına oynamak anlamında kullandım. Online - Offline oyun anlamında. Çoğu insan böyle kullanıyor zaten ilk defa mı gördünüz? Genişletmek için tıkla... Sizin dediğinizin karşılığı ''single play'' oluyor yalnız. Yeni mi öğrendiniz?
Lorien dedi: Offline kelimesini tek başına oynamak anlamında kullandım. Online - Offline oyun anlamında. Çoğu insan böyle kullanıyor zaten ilk defa mı gördünüz? Genişletmek için tıkla... Sizin dediğinizin karşılığı ''single play'' oluyor yalnız. Yeni mi öğrendiniz?
Lorien 23 Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 5.981 Çözümler 4 Beğeniler 5.061 Yer Kaer Morhen Bugün 13:18 #14 tjrr dedi: Sizin dediğinizin karşılığı ''single play'' oluyor yalnız. Yeni mi öğrendiniz? Genişletmek için tıkla... Evet az önce cümlemde kullandım ama yeni öğrendim. Biraz forumlarda gezinirseniz görürsünüz insanların hikayeli oyunlara offline oyunlar dediğini.
tjrr dedi: Sizin dediğinizin karşılığı ''single play'' oluyor yalnız. Yeni mi öğrendiniz? Genişletmek için tıkla... Evet az önce cümlemde kullandım ama yeni öğrendim. Biraz forumlarda gezinirseniz görürsünüz insanların hikayeli oyunlara offline oyunlar dediğini.