''Offline hikâyeli takılıyorum.'' diyen siz değil misiniz? Nesini anlamadınız? Oyunda offline kalmak gibi bir durum yok.Oyunu sormuştum ne alaka anlamadım. RDR2 falan da gerektiriyor.
''Offline hikâyeli takılıyorum.'' diyen siz değil misiniz? Nesini anlamadınız? Oyunda offline kalmak gibi bir durum yok.Oyunu sormuştum ne alaka anlamadım. RDR2 falan da gerektiriyor.
Offline kelimesini tek başına oynamak anlamında kullandım. Online - Offline oyun anlamında. Çoğu insan böyle kullanıyor zaten ilk defa mı gördünüz?''Offline hikâyeli takılıyorum.'' diyen siz değil misiniz? Nesini anlamadınız? Oyunda offline kalmak gibi bir durum yok.
Sizin dediğinizin karşılığı ''single play'' oluyor yalnız. Yeni mi öğrendiniz?Offline kelimesini tek başına oynamak anlamında kullandım. Online - Offline oyun anlamında. Çoğu insan böyle kullanıyor zaten ilk defa mı gördünüz?
Evet az önce cümlemde kullandım ama yeni öğrendim. Biraz forumlarda gezinirseniz görürsünüz insanların hikayeli oyunlara offline oyunlar dediğini.Sizin dediğinizin karşılığı ''single play'' oluyor yalnız. Yeni mi öğrendiniz?