Diamond Tema Kimdir? | İftiracı ve Yalancı | Gerçek Yüzü

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
DT ilk yıllarında güzel başlayıp, kitlesel genişleme sebebiyle biraz raydan çıkmış biri.

ACM kim hiçbir fikrim yok.

DT Agnostik, ACM ise Müslüman sanırım. İkisi de yanlış olduğu için oyna devam.

Bu konu kilitlenir rez.

Tam bunu yazınca @Leo yazdı.

Deve sidigi eskiden icilirdi. Cunku collerde, kuraklikta su olmadigindan deve sidigi icilebiliyordu yani. Neden insanlar bunu anlamiyor ki? Anlamadim gitti. Eski zamanlarda yoklukta boyleydi yani. Savunmaktan kasti da ne, gelin icin mi simdi diyor?
Deve sidiği ile ilgili bir hadisten çıkan tartışmadan dolayı DT o zaman deve sidiği içmeye devam et demiş. Sanırım ACM'de hastalığa iyi geliyor falan demiş. Bu konuda pek bir şey bilmiyorum. ACM'nin ''Hangi hastalığa iyi geldiğini neden araştırmadın?'' sorusuna ''Neden araştırayım ki'' dediğini biliyorum sadece.

Deve sidigi ile olayi anlattim ben. Baska amaclari yoktur herhalde, tamamen susuzluk icindi eski zamanda.

Son düzenleyen: Moderatör:
Fark etmez sonuç olarak ikisinin elinde dünyaya sergileyecekleri bir delil yok olsaydı zaten tanrının varlı kanıtlanmış olurdu.

Tanrının varlığı kanıtlanmış bir şey olsaydı islamiyet herkes tarafından kabul edilirdi Allah isterse kendisini bize binlerce farklı yolla kanıtlayabilir ama zaten temelinde bize irade vermesinin sebebi doğru ile yanlışı ayırt edebilmemiz.

Abi ACM videosunda küfürlü SS'leri montajdan mı yaptı? Ben anlamıyorum şu an seni.
Bir taklit videosu zaten irrite ediciydi ama ACM sessiz kalmaya devam etti.
Daha sonrasında DT durmayıp küfür, gizli pedofili gibi ithamlarda bulundu.
Rum suresi mucizesi olayında da DT büyük duvara tosladı. İlminin pek niteliksiz olduğu X'te de ortalığa döküldü.
ACM'nin konulardan kaçtığı mı? XD
Şaka gibi gerçekten.
Başından beri münazara isteyen ACM idi DT kaçtı. Küfür videosundan sonra ACM teklifi geri çekti sonra DT "korktu işte" deyip yalandan münazara istedi.
ACM şimdi kabul etti. Ama bu seferde DT münazaranın şartlarını sığ hale gelmesini talep koştu.
Buna ne diyorsun?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…