Onu konu sahibine soralım başlıktan zaten mükemmel tarafsız olduğu anlaşılıyor.Bu videoda ACM'nin videosu gibi, iddialara cevap vermiş. Konu sahibi neden bunu paylaşmamış da sadece ACM'nin videosunu paylaşmış![]()
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 20 Aralık 2023
Ben dinsiz değilim, çok güçlü bir inancım var ama sadece kişisel tuttuğum için detaylarını paylaşmıyorum.Yok degil. Gayet yerinde, guzel bir baslik ve konu.
Sen de klasik dinsizsin ama.
Konu başlığı klasik dinci başlığı çünkü dinsizlere karşı itibar hasarı verilmek istendiğinde tam da böyle başlıklar açılır.
DT'nin ortaya attığı küfürleri bana etttiler, aileme ediyor deyip dava edicem dedikten sonra bana deve sidiği iç dedi diye dava etmek ne kadar tutarlı? Neden böyle yaptı biliyor musun? Çünkü savcıları öyle kandıramazsın. Ayrıca dava konusunda başlık atıp davada sadece ifade verdin deyip DT'nin iddialarına cevap vermemek nedir? Adam kaçıyor.Abi ACM videosunda küfürlü SS'leri montajdan mı yaptı? Ben anlamıyorum şu an seni.
Bir taklit videosu zaten irrite ediciydi ama ACM sessiz kalmaya devam etti.
Daha sonrasında DT durmayıp küfür, gizli pedofili gibi ithamlarda bulundu.
Rum suresi mucizesi olayında da DT büyük duvara tosladı. İlminin pek niteliksiz olduğu X'te de ortalığa döküldü.
ACM'nin konulardan kaçtığı mı? XD
Şaka gibi gerçekten.
Başından beri münazara isteyen ACM idi DT kaçtı. Küfür videosundan sonra ACM teklifi geri çekti sonra DT "korktu işte" deyip yalandan münazara istedi.
ACM şimdi kabul etti. Ama bu seferde DT münazaranın şartlarını sığ hale gelmesini talep koştu.
Buna ne diyorsun?
Tamam ozur dilerim ama konu basligi hic de oyle degil.Ben dinsiz değilim, çok güçlü bir inancım var ama sadece kişisel tuttuğum için detaylarını paylaşmıyorum.
Konu başlığı klasik dinci başlığı çünkü dinsizlere karşı itibar hasarı verilmek istendiğinde tam da böyle başlıklar açılır.
Nefs İlmi
Üstün
- Makaleler
- 81
Bu videodan haberim yoktu fakat yine bir şey değişmez. Çok sevdiğin etik kurallara uyacağım diye, hakikati görmezden geliyorsun. ACM daha 1000 abone değilken takip ederdim ben. Yani adamın üslubunu falan az çok bilirim. Rum suresi olayını da bizzat takip ettim. DT s*.tı.Bu videoda ACM'nin videosu gibi, iddialara cevap vermiş. Konu sahibi neden bunu paylaşmamış da sadece ACM'nin videosunu paylaşmış![]()
Tamam senin güzel hatırın için öyle olsun.Tamam ozur dilerim ama konu basligi hic de oyle degil.
Adamın üslubu sırf DT ile karşılıklı programa çıktı diye başka bir ''Müslümana'' sövmek midir? Yoksa milleti Arapça bilmiyor diye aşağıladıktan sonra Arapça okuyamayıp bunu yüzlerine vurduktan sonra kitlesiyle saldırıp, benim kitlem böyle bana bir şey derseniz onlar da size saldırır demek midir?Bu videodan haberim yoktu fakat yine bir şey değişmez. Çok sevdiğin etik kurallara uyacağım diye, hakikati görmezden geliyorsun. ACM daha 1000 abone değilken takip ederdim ben. Yani adamın üslubunu falan az çok bilirim. Rum suresi olayını da bizzat takip ettim. DT s*.tı.
DT, ACM ve Sinan Canan yayınında ''Bana laf geliyor, kendimi savunmak istiyorum. Beni yayına alın.'' yazdıktan sonra ACM ''O gelirse ben çıkarım'' demesine ne diyorsunuz?ACM'nin konulardan kaçtığı mı? XD
Şaka gibi gerçekten.
Başından beri münazara isteyen ACM idi DT kaçtı. Küfür videosundan sonra ACM teklifi geri çekti sonra DT "korktu işte" deyip yalandan münazara istedi.
ACM şimdi kabul etti. Ama bu seferde DT münazaranın şartlarını sığ hale gelmesini talep koştu.
Buna ne diyorsun?
Başlık klasik dinci başlığı, konu raydan çıkmadığı sürece çok bir sıkıntı görmüyorum.
Konunun kilitlenip kilitlenmeyeceğini üyelerin tavrı belirliyor.
Hakaretler konu içeriğiyle örtüşecek biçimde yazılınca ben yine de uçurulur diye düşünmüştüm.
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.
Yeni konular
-
-
15.000 TL'ye kadar film izlemek için QHD veya UHD monitör tavsiyesi
- derindevlethikmet
-
-
-
-
-