Diamond Tema Kimdir? | İftiracı ve Yalancı | Gerçek Yüzü

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yok degil. Gayet yerinde, guzel bir baslik ve konu.

Sen de klasik dinsizsin ama.
Ben dinsiz değilim, çok güçlü bir inancım var ama sadece kişisel tuttuğum için detaylarını paylaşmıyorum.

Konu başlığı klasik dinci başlığı çünkü dinsizlere karşı itibar hasarı verilmek istendiğinde tam da böyle başlıklar açılır.

DT'nin ortaya attığı küfürleri bana etttiler, aileme ediyor deyip dava edicem dedikten sonra bana deve sidiği iç dedi diye dava etmek ne kadar tutarlı? Neden böyle yaptı biliyor musun? Çünkü savcıları öyle kandıramazsın. Ayrıca dava konusunda başlık atıp davada sadece ifade verdin deyip DT'nin iddialarına cevap vermemek nedir? Adam kaçıyor.

Tamam ozur dilerim ama konu basligi hic de oyle degil.

Bu videoda ACM'nin videosu gibi, iddialara cevap vermiş. Konu sahibi neden bunu paylaşmamış da sadece ACM'nin videosunu paylaşmış
Bu videodan haberim yoktu fakat yine bir şey değişmez. Çok sevdiğin etik kurallara uyacağım diye, hakikati görmezden geliyorsun. ACM daha 1000 abone değilken takip ederdim ben. Yani adamın üslubunu falan az çok bilirim. Rum suresi olayını da bizzat takip ettim. DT s*.tı.

Adamın üslubu sırf DT ile karşılıklı programa çıktı diye başka bir ''Müslümana'' sövmek midir? Yoksa milleti Arapça bilmiyor diye aşağıladıktan sonra Arapça okuyamayıp bunu yüzlerine vurduktan sonra kitlesiyle saldırıp, benim kitlem böyle bana bir şey derseniz onlar da size saldırır demek midir?

DT, ACM ve Sinan Canan yayınında ''Bana laf geliyor, kendimi savunmak istiyorum. Beni yayına alın.'' yazdıktan sonra ACM ''O gelirse ben çıkarım'' demesine ne diyorsunuz?

Başlık klasik dinci başlığı, konu raydan çıkmadığı sürece çok bir sıkıntı görmüyorum.

Konunun kilitlenip kilitlenmeyeceğini üyelerin tavrı belirliyor.

Hakaretler konu içeriğiyle örtüşecek biçimde yazılınca ben yine de uçurulur diye düşünmüştüm.

Böyle gereksiz adamları haber yapıp durmayın kardeşim, bana ne Diamond Tema'dan isminde hayır yok zaten.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…