Tuttuğunuz taraf fark etmeksizin eğer böyle bir yazı kaleme almaya kalktıysanız olabildiğince tarafsız davranmalısınız. Ne yazık ki bu yazıda ona dair bir şey göremiyorum.
Ancak size 1-2 ufak bilgi vermem gerekirse yazının başlarındaki "acm'nin onunla direkt bir iletişimi olmamasına rağmen" kısmını doğru bulmuyorum. Kendisi sık sık Twitter'a "akrostiş oldum galiba" tarzı gönderiler paylaşıyor, ara ara da bu tarz kanallara sallıyordu. Ha şu an bulamayabilirsiniz, genelde siliyor zaten
"Acm'nin sesi çıkmaması" kısmı da ilginç. Acm ve onun gibi arkadaşlar birkaç ayda bir reddiye yazıyordu zaten Dt'ya, olayları 1-1.5 yıldır ara ara takip ediyorum; dolayısıyla bu doğru değil.
Ha Diamond'ın hatası bence karşısındaki insanı fazla kâle almasıydı, zaten bu tarz insanların sadece uzaktan reddiye yazacağı, gerçek bir tartışmaya gelemeyeceği belliydi; dolayısıyla ilmi kuvvetli ehl-i sünnet acm hocamızla hiç bu diyaloğun yaşanmasına gerek yoktu.
Acm, yer6 olmaz dedikten sonra kendisi yer6'yla video çekmeye gitti bu arada, keşke bu bilgiyi de ekleseydiniz. Bence bu yazı gereğinden fazla tek taraflı yazılmış, bir revizyon hiç fena olmaz.
Bence kullanmamız gereken üslup bu değil, reddiyeci tayfadan bir farkımız kalmıyor.