Diamond Tema Kimdir? | İftiracı ve Yalancı | Gerçek Yüzü

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Diamond'i eskiden takip ediyordum ve icerikleri gayet de hosuma gidiyordu. Uzun yolda podcast'lerini dinlerdim mesela.

Aralarinda ne yasandi bilmiyorum ama her seyi kanitiyla sunabilen birine sirf bir olay icin "yalanci" ve "gercek yuzu" gibi haberlerle damga yapistirmayi da dogru bulmuyorum.

Acm kim ve nasıl biri?

İftiracı ve sahtekarın önde giden biri.
Daha önce birçok yayıncılara Dio,ya yaptığı gibi bir sürü iftira atıp daha sonra karşı taraf tepki verince bütün iftira mesajlarını silen ve masuma yatıp şu bana sövdü yok şu bana şöyle dedi diyen parazitin birisi ACM.
Bu ACM millete salça olmayı seviyor.
Bu konuda da @Nefs İlmi neden demiyorsun ACM'nin daha önce çok yayıncılara saldırdığını onları kışkırtıp daha sonra attığı tüm twitleri silip masum rolüne yattığını neden demiyorsun?
@Nefs İlmi Sen git deve sidiği iç. @Nefs İlmi

Tuttuğunuz taraf fark etmeksizin eğer böyle bir yazı kaleme almaya kalktıysanız olabildiğince tarafsız davranmalısınız. Ne yazık ki bu yazıda ona dair bir şey göremiyorum.

Ancak size 1-2 ufak bilgi vermem gerekirse yazının başlarındaki "ACM'nin onla direkt bir iletişimi olmamasına rağmen" kısmını doğru bulmuyorum. Kendisi sık sık Twitter'a "akrostiş oldum galiba" tarzı gönderiler paylaşıyor, ara ara da bu tarz kanallara sallıyordu. Ha şu an bulamayabilirsiniz, genelde siliyor zaten

"ACM'nin sesi çıkmaması" kısmı da ilginç. ACM ve onun gibi arkadaşlar birkaç ayda bir reddiye yazıyordu zaten DT'ya, olayları 1-1.5 yıldır ara ara takip ediyorum; dolayısıyla bu doğru değil.

Ha Diamond'ın hatası bence karşısındaki insanı fazla kâle almasıydı, zaten bu tarz insanların sadece uzaktan reddiye yazacağı, gerçek bir tartışmaya gelemeyeceği belliydi; dolayısıyla ilmi kuvvetli ehl-i sünnet ACM hocamızla hiç bu diyaloğun yaşanmasına gerek yoktu.

ACM, yer6 olmaz dedikten sonra kendisi yer6'yla video çekmeye gitti bu arada, keşke bu bilgiyi de ekleseydiniz. Dediğim gibi bu yazı gereğinden fazla tek taraflı yazılmış, bir revizyon hiç fena olmaz.

Bence kullanmamız gereken üslup bu değil, reddiyeci tayfadan bir farkımız kalmıyor.

Son düzenleme:

Hocam konu sahibi tarafsız davranmayıp ACM savunuyor. İnsan bir derki konu açağım burada iki tarafında videolarını izleyip düşüncelerini alayim der. Ama konu sahibi tarafını belli edip Dio'nun videosunu izlemeden konu açıyor. Buda açıkca gösteriyor ki kendi tarafını öne çıkarmak için bu konuyu açıyor ACM'yi herkese masum göstermek ACM kimseye salça olmamış gibi iyilik meleği olarak göstermek istemesidir.

Arkadaş ACM'yi de tanımıyor ki, onu anlamadım. ACM'nin p*dofili adamı övdüğü, kadına şiddeti savunan adamı övdüğünü benden öğreniyor. Ayrıca ACM tutkulu bir Kadir Mısıroğlu fanı. Bunu da atlamışım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…