Sizden ricam gündeme gelmek için yapılmış kurgu olaylara bu kadar kafa yormamanız. Kafanızı böyle boş boş şeyler ile doldurmayın. Yesinler birbirlerini.
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.
Detaylar
Kim cevapladı?Hah, en aklı başında yorum: Açın kitap okuyun, film izleyin. Ben de çok takıyorum, bende de hata var. Ama tabii ki kurgudur, değildir bilemeyiz. Ama tartışmanın bizimle bir alakası yok. ACM, DT ve Sinan Canan vb. bunlar arasında dönüyor tartışma.Sizden ricam gündeme gelmek için yapılmış kurgu olaylara bu kadar kafa yormamanız. Kafanızı böyle boş boş şeyler ile doldurmayın. Yesinler birbirlerini.
Son düzenleyen: Moderatör:
babaci
Üstün
Kankam hayattan tat alamazsın diyorsun hayattan alabileceğin tüm tatları yasaklayan bir dine inanıyorsun.Dostum inancın umrumda bile değil. Yalnız aklını kullanmazsan, birkaç tane saçmalığa, inanırsan hayattan tat alamazsın.
Demiraus
Başarılı
Kaçtım şu an.
Acm ve diamond tema ikisini de çok tanımam etmem ancak bu adam tükürdüğünü yalamışsa bir bit yeniği vardır.
Böyle saçma tartışmalarla uğraşacağınıza bilimsel ve ahlaki olarak kendinizi geliştirin. Herkese söylüyorum.
@4284 burayı da oku.
Hocam o bit yeniği zaten Acm'nin prim kasması Dio, videosunda olayı açıkca anlatıyor ACM denen parazit insanlara salça olup iftira atıyor gerekse işin içine dini kullanarak prim kasıyor yani anlayacağınız bu parazitin dini de yalan daha sonra attığı mesajı silerek masuma yatmasıdır.
Allah için zaman kavramı yok.Kankam hayattan tat alamazsın diyorsun hayattan alabileceğin tüm tatları yasaklayan bir dine inanıyorsun.
Her günah işleyen azap çekecek diye bir şey de yok ( kul hakkı hariç ) namaz kılmayan bir insanın temiz kalpli iyi biri olduğuna inanmam ama gerçekten öyle biriyse son nefesinde tövbe eder gayrimüslim ise de iman eder.
Altay Cem Meriç zihnen hala ergen olan, tek derdi prim kasmak olan bomboş bir çar. Tweet silme şampiyonudur aynı zamanda kendisi. 4 halife dönemini de "inanılmaz bir dönem" olarak görür ayrıca. Sanki Hz. Muhammed öldükten sonra sahabeler birbirine girmemiş, kanlı olaylar olmamış gibi. Ha ayrıca bu mükemmel bilgili (!) şahıs İsrail ticaretini de savunmuştu bir zamanlar, ne güzel Müslüman'lık böyle ya, kafana göre.
@Nefs İlmi Ayrıca lütfen sen de izle DT'nin son videosunu. Bu da son yorumum. Buraya da başka bir şey yazmayacağım, lüzumu yok. Kendisi açıklamış videosunda zaten.
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.
Yeni konular
-
-
-
15.000 TL'ye kadar film izlemek için QHD veya UHD monitör tavsiyesi
- derindevlethikmet
-
-
-
-