Özellikle sizin tartışmanın 2. bölümünü izlemenizi istiyorum. Diamond 2. bölümde neler yaptığını hafiften anlattı ve şu ana kadar zaten anlattıklarını yapmış birisi. Fikret Çetin moderatör bana iyi niyetli davranmadı diyor, DT adam sürekli lafımı kesiyor diyor. Program yayınlanıınca göreceğiz.

Hocam sosyal medya burası her kafadan bir insan var. Fikir ayrılığı çok normal bir şey. Hem karşı görüş iyidir, herkesin düşünceleri birbirine benzerse insanların robottan farkı kalmaz. Bir de sosyal medyada ki insanların sadece kamera önündeki hallerini biliyoruz, belki gerçek hayatta tanısak hiç sevmeyeceğimiz insanlar olabilir. Kimseye bağlanıp fanatik olmamak gerekli.
Sendeki Poliyannacılık beni bitirdi :D

Karşıt görüşün sağlıklı olanı iyidir.

@Nefs İlmi, tartışmanın dışındaki atışmalar beni açıkçası ilgilendirmiyor. Zaten videolar yayınlandığında gerçekler kendiliğinden ortaya çıkacak. O zamana kadar bir tarafın iftirası var mış veya yokmuş gibi yorum yapmak yersiz.

Bu olay niye bu kadar gundem oldu? Asrin Tok denilen kisinin karsisina pet sisesini koysam o daha iyi ifade eder kendini. Vergileri gecirirken hukumet top olarak bu konuyu secip atti onumuze.

Bu olay niye bu kadar gundem oldu? Asrin Tok denilen kisinin karsisina pet sisesini koysam o daha iyi ifade eder kendini. Vergileri gecirirken hukumet top olarak bu konuyu secip atti onumuze.
Abi ben DT vs Asrın olayında değilim. Asrın zaten kim ki?

Ben DT'nin aslında medya gücünü kullanıp manipülatif bir gücü olduğunu söylemeye çalışıyorum.

Özellikle sizin tartışmanın 2. bölümünü izlemenizi istiyorum. Diamond 2. bölümde neler yaptığını hafiften anlattı ve şu ana kadar zaten anlattıklarını yapmış birisi. Fikret Çetin moderatör bana iyi niyetli davranmadı diyor, DT adam sürekli lafımı kesiyor diyor. Program yayınlanıınca göreceğiz.
İki tarafta birbirinden prim kasıyor. Böyle dini ve önemli olayları kişilerden öğrenmek yerine kendiniz araştırıp öğrenmeniz daha elzemdir.

Abi ben DT vs Asrın olayında değilim. Asrın zaten kim ki?

Ben DT'nin aslında medya gücünü kullanıp manipülatif bir gücü olduğunu söylemeye çalışıyorum.
Zaten aklı olan açar okur. Bu olay nezdinde söylüyorum, DT haklı. Şahsen Kur'an ve önemli hadis kaynaklarının erken yaşlarda Türkçe meallerini okudum. Gerçekten de dediği ayetler ve sözler birebir geçiyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Karşısına islam konusunda dünyanın en bilgili en alim kişilerinden oluşan bir heyet çıkarsınlar onları da tokatlar. Çünkü islamda çok fazla çelişki var. Böyle bir dinin kurallarını savunmak dünyanın en zor işi.

Son düzenleme: