Bu Diamon Tema dediginiz adam tam bir megaloman.

Allah'i bulmak icin hiçbir şey okumaniza gerek yok, Kuran sadece bunu hizlandirmak icin.
Herkes aynı düşünmüyor. Alfa kuşağı sonrası dinler birer mitoloji olacak.

Allah'ın olmadığını anlamak için hiçbir şey okumanıza gerek yok, Kur'an sadece bunu hızlandırmak için.

Son düzenleyen: Moderatör:
Herkes aynı düşünmüyor. Alfa kuşağı sonrası dinler birer mitoloji olacak.

Allah'ın olmadığını anlamak için hiçbir şey okumanıza gerek yok, Kur'an sadece bunu hızlandırmak için.

Katiliyorum Allah'in olmadigini anlamak icin bence bir beyine bile ihtiyac yok. Aynen Diamond Tema arkadasimizda oldugu gibi. Videoya katiliyorum ama hepsini izlemedim.

Konuyla dogrudan alakali hatta kok sebebi olan bir durum var. Yani butun bunlar nerede basladi derseniz baslama noktasi dunyayi yoneten milyarderler, %95'i yahudi ve muslumanlardan nefret ediyorlar dunyadaki butun muslumanlari oldurmek ve Müslüman'lik dinini ortadan kaldirmak istiyorlar. Bu aslinda onlar icin kehanete karsi bir baskaldiri. David Rockefeller'in ne kadar seytani bir adam oldugunu gormek isterseniz attigim linki okuyun. Su anda butun dunyada muslumanligin icten cokertilerek yozlastirilmis ve medya yollariyla anti propagandasinin yapilmis olmasinin sebebi bu insanlar. david rockefeller'in açıklaması

Not: Eksi sozluk cok nadir okurum ozeti orada buldugum icin paylastim.

Son düzenleme:
Diamond tema evet tarih videolarını iyi yspıyor bilim videoları da yani denebilicek bir seviyede. Felsefe videoları şahsen beni sarıyor. Ama din videolarında önceden iyiydi yalan yok ama yani ben kaç defa bir ayeti yanlış sayfadan yanlış kaynaktan aldığını gördüm. Üstüne kaynağı tam vermediğini gördüm. Yani Türkiye'yi seviyor ama öyle bir kendinden bahsediyor ki sanki einstein felan tamam anlıyorum çoğu insandan iyidir bilgisi yalan yok. Ama cidden şu son olaylardan sonra çok mu strese girdi bilemem cidden bazen saçmalıyor.

Diamond tema evet tarih videolarını iyi yspıyor bilim videoları da yani denebilicek bir seviyede. Felsefe videoları şahsen beni sarıyor. Ama din videolarında önceden iyiydi yalan yok ama yani ben kaç defa bir ayeti yanlış sayfadan yanlış kaynaktan aldığını gördüm. Üstüne kaynağı tam vermediğini gördüm. Yani Türkiye'yi seviyor ama öyle bir kendinden bahsediyor ki sanki einstein felan tamam anlıyorum çoğu insandan iyidir bilgisi yalan yok. Ama cidden şu son olaylardan sonra çok mu strese girdi bilemem cidden bazen saçmalıyor.
Onu Caner Taslaman hocayla bir karsi karsiya getirseniz zaten nasil bir balon oldugu ortaya cikacak da, Caner hoca onun seviyesine inmez.