tear Üstün Katılım 31 Ocak 2024 Mesajlar 2.486 Makaleler 34 Çözümler 31 Beğeniler 3.200 4 Mayıs 2024 #1 En son 2 ay önce şarkı karşıma çıkmıştı fakat bulamamıştım Shazam denedim olmuyor şarkı sözlerini aratıyorum yine bulamıyorum.
En son 2 ay önce şarkı karşıma çıkmıştı fakat bulamamıştım Shazam denedim olmuyor şarkı sözlerini aratıyorum yine bulamıyorum.
Çözüm Recep Baltaş 4 Mayıs 2024 Bones’un BreakingNews şarkısı. Daha girer girmez dediği sözlerden buldum bu arada: Woke up in the morning yawning.
Bones’un BreakingNews şarkısı. Daha girer girmez dediği sözlerden buldum bu arada: Woke up in the morning yawning.
Recep Baltaş Techolay Yönetici Super user do! Tahtanın Hakimi Topluluk Kahramanı İlk 1.000! Katılım 3 Aralık 2023 Mesajlar 15.077 Makaleler 104 Çözümler 1.590 Beğeniler 45.769 Yer İstanbul 4 Mayıs 2024 #2 Bones’un BreakingNews şarkısı. Daha girer girmez dediği sözlerden buldum bu arada: Woke up in the morning yawning. Artı 2 Eksi Çözüm
Bones’un BreakingNews şarkısı. Daha girer girmez dediği sözlerden buldum bu arada: Woke up in the morning yawning.