Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
PlanlanmıyorDiğer forum siteleri ile ilgili konular onaylamasın
Olaya daha çok Steam, Epic Games, Reddit, Facebook, Instagram, X vb. diğer siteler gibi bakılıyor. Bu sebeple konuların onaylanması gayet doğal. Sitelere özel konu açılmasını denetleyecek olsaydık kurallarda bulunan yasaklı siteler tarzında bir kural bölümü daha olurdu.
Ben de açıkcası başka yerlerdeki sorunların buraya aktarılmasını mantıklı bulmuyorum. Forumun farkında olmadan kutuplaşmasına yol açıyor. Bazen buna ben de dahil oluyorum. Burayı sosyal medyadan daha çok sevme nedenim de aslında daha güvenilir bir alan olması. Yani kafa dinlemeye geliyorum.
Büyük ihtimalle burada özgürlük belirten çoğu kullanıcının geçmiş mesajları vb. inceleseniz ırkçı, homofobik bulursunuz ki bu sebepten göz ardı ettiğim kişiler de var. Çoğu konuda göz ardı ettiğim içeriği göster yazıyor. Neyse kişilere sallamak için belirtmedim. Bu konuyu da özgürlükler altında ele alınmaması gerektiğine inanıyorum.
Benim bir önerim ise Kullanıcı Haberleri kısmının ayrıca Kullanıcı Haberleri ama sadece teknoloji odaklı olan versiyonu olması. Çünkü dün bu kategoriyi de göz ardı ettim. Açıkcası sosyal medyada sürekli maruz kaldığım şeyleri burada da görmek istemiyorum. Kullanıcı haberlerinde faydalı şeyler de olduğundan, gündem, drama vb. yüzünden kategoriden de faydalanamıyorum. Göz ardı ederken de sebebe ileştirmiştim.
Kullanıcı haberleri kısmına bence konu dışı(yani teknoloji hariç) konu açılmamalı veya konu dışı kullanıcı haberleri gibi bir kategori açılmalı. @Recep Baltaş
Bu arada mesajlara baktım. Konu dışındaysa size direkt benim gibi kategoriyi göz ardı etmenizi öneririm. Foruma dedikodu yapmaya gelen kullanıcıları gizlemek çok fayda sağlıyor.