Bu öneri uygulamaya geçirilmeyecektir.

Ömer_Yeter

Yetkin
Yer
Trabzon/Şalpazarı
Demek istediğimi biraz daha açmam gerekirse eğer şöyle açabilirim:
Atıyorum @Michael MYERS adlı arkadaşımız aday gösterilsin (bunun da kriterleri olsun tabii ki).
Sonraki hafta da başka birisi seçilsin. Bu şekilde 3 kişi seçilsin. Sosyal'in üst kısmında da "Moderatör Seçimleri" şeklinde mesaj atılımına kapalı bir konu açılsın ve oraya girenler, uygun buldukları birine oy versin (oy verecekleri kişininde altında da özellikleri belirtilsin).

Moderasyon ekibine özel not: Biliyorum ilginç bir öneri lakin siz anlatmaya çalıştığımı anlamışsınızdır yüksek ihtimalle.

Artı -32 Eksi
Değerlendirme bitmiş; ufak birkaç kelam etmek istedim. Şu şekilde olabilir: Moderatör adayları, yine olması gerektiği gibi eleme kriterlerinden geçirilir, yönetici tarafından ince elenir sık dokunur. Buraya kadar bir sorun yok, her şey normal kabul edelim. Son olarak, adayların seçimi diğer üyelerin de rızasını almak adına bir oylama ile belirlenebilir. Böylece, adaylık test sürecini başarıyla tamamlamış olur ve topluluk onayıyla moderatörler seçilmiş olur.

Fena fikir değil, ben sizden yanayım.
Bence bu kindarliga yol acabilir ve sevilmeyen uyeleri daha da ortaya cikarabilir. Simdi ikisi de kosullari saglayan uye olsa ama birisi sevilen birisi sevilmeyen uye olsa ve oylamada birisi 50 oy birisi 5 oy alirsa ister istemez bu adama niye 5 oy vermisler diye disaridan goren sorgulayabilir ve on yargi olusabilir. Secilmeyen adam da bana niye oy vermediler deyip forumu art niyetli kullanabilir.

Bence bu kindarliga yol acabilir ve sevilmeyen uyeleri daha da ortaya cikarabilir. Simdi ikisi de kosullari saglayan uye olsa ama birisi sevilen birisi sevilmeyen uye olsa ve oylamada birisi 50 oy birisi 5 oy alirsa ister istemez bu adama niye 5 oy vermisler diye disaridan goren sorgulayabilir ve on yargi olusabilir. Secilmeyen adam da bana niye oy vermediler deyip forumu art niyetli kullanabilir.
Böyle düşününce bu da mantıklı geldi. Tekrar eksiledim :D