Digital Computer Electronics kitabı nerden bulunur?

Makaleler
5
Albert Paul Malvino'nun Digital Computer Electronics kitabina ihtiyacim var. Ingilizce olmasi gerekli nerden bulabilirim?

Kaçak bir sitede bulunuyor. İsim vermem yasak ama nasıl verebilirim bilmiyorum.

Son düzenleme:
Büyük ihtimal onu istiyor arkadaş da acaba kendi Drive'me yükleyip göndersem kurallara aykırılık olur mu?

Normal site paylaşmak yasak değil ki? Archive.org yasak olmaması lazım.

Bir keresinde Z-library hakkında konu açmıştım, onaylanmamıştı yasaklı site paylaşımı diye. Libgen önerecektim ben de ancak en az OpenCore legacy Patcher'ın ne yasal ne yasak olduğu gibi bunun da olmaması lazım.

Neyse açtığı konu adamın umrunda değil zaten.

ancak en az OpenCore legacy Patcher'ın ne yasal ne yasak olduğu gibi bunun da olmaması lazım.
OpenCore Patcher açık kaynak ve sadece tersine mühendislikte üretilmiş bir program, Apple kendi tarafından bu uygulamaya karşı olduklarına dair bir açıklama yapmadı.

Kitaplar ise lisanslı. Archive içinde bulunmasi da illegal ve isterse kaldirtabilirler.

Eğer Archive'de kütüphanede bulunuyorsa indirebilirsiniz tabi ama diğer türlü illegal.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…