Detaylar
Kim cevapladı?nisaa
Üstün
- Makaleler
- 3
Emil Cioran Doğmuş olmanın sakıncası üstüne kitabını bir de bugün dinin ötesinde bitirdim şimdi Temel İlkeleriyle Hristiyanlık okumayı planlıyorum.
Sonra birkaç hristiyanlıkla ilgili elimdeki 3-4 kitabı, son olarak incil ve Friedrich Nietzsche'den deccal ile bitireceğim.
Sonra birkaç hristiyanlıkla ilgili elimdeki 3-4 kitabı, son olarak incil ve Friedrich Nietzsche'den deccal ile bitireceğim.
barishizm
Yetkin
Süper Zeka (Nick Bostrom). Yapay zeka kitaplarında ilk 3'e çok rahat girebilecek bir kitap.
Ancak biraz teknik bilgi gerektiriyor bu yüzden o kitaptan önce Max Tegmark'tan Yaşam 3.0 adlı kitabı okumanızı mutlaka öneririm.
Bu iki kitap teknolojide geleceğe dair olan ufkunuzu son derece genişletecektir.
Ancak biraz teknik bilgi gerektiriyor bu yüzden o kitaptan önce Max Tegmark'tan Yaşam 3.0 adlı kitabı okumanızı mutlaka öneririm.
Bu iki kitap teknolojide geleceğe dair olan ufkunuzu son derece genişletecektir.
Rezonans Kanunu.
Stephan king IT kitabını sipariş edeceğim. Diziden sonra heves ettim okunur mu?
Trojan Uzmanı
Uzman
Pal Sokağı Çocukları.
Son düzenleyen: Moderatör:
Xbox 360E
Üstün
Kitap 3 sene önce falan okudum, yılda 100'den fazla kitap okumuştum. Beyin hızlı dopamine alışmaya başladığı an kitap okuyamıyorsun. Bakalım, bu sene kitap okuyabileceğimi umuyorum. Mumlar sonuna kadar yanar adlı kitap. Onu okuyacağım.