Okurken gelişmek ve vakit değerlendirmek için kitap önerileri arıyorum. Tavsiye ettiğiniz kitap var mı? 4-5 kitap alıp kafa dağıtmak istiyorum. Kaliteli ve akıcı olmasını istiyorum. Hiç kitap okumadım, bu eksikliği gidermek istiyorum.
Detaylar
Kim cevapladı?SunseTTime
Uzman
Stefan Zweig kitapları gayet güzel ve sürükleyici. Kitaplarını sıkılmadan okuduğum sayılı yazarlardandır. Tavsiye edilir.
ggbye
Başarılı
Stefan zweig kitapları gayet güzel ve sürükleyici. Kitaplarını sıkılmadan okuduğum sayılı yazarlardandır. Tavsiye edilir.
Set halinde dünya klasikleri link var mı?
ExellionTR
Başarılı
İş bankası veya Hasan Ali Yücel klasiklerinden başlayabilirsin. İthaki'nin bilim kurgu klasiklerini de öneririm, hepsi birbirinden güzeldir. Zweig kitapları başlangıç için hep önerilir ama çok betimliyor, uzattıkça uzatıyor, bayabilir bir süre sonra haberin olsun.
Tolstoy'dan başla sen en iyisi.
Savaş Sanatı
Üç Ölüm
İvan İlyiç'in Ölümü
Aile Mutluluğu
Favorim Bir Delinin Anı Defteri: Palto-Burun-Petersburg Öyküleri Ve Fayton
Bu kitapların hepsini al oku, başlangıç için hepsi iyidir ( Savaş Sanatı daha çok taktiklerden stratejilerden vs. bahsediyor, iyidir ama almasan da olur ).
Tolstoy'dan başla sen en iyisi.
Savaş Sanatı
Üç Ölüm
İvan İlyiç'in Ölümü
Aile Mutluluğu
Favorim Bir Delinin Anı Defteri: Palto-Burun-Petersburg Öyküleri Ve Fayton
Bu kitapların hepsini al oku, başlangıç için hepsi iyidir ( Savaş Sanatı daha çok taktiklerden stratejilerden vs. bahsediyor, iyidir ama almasan da olur ).
Son düzenleme:
SunseTTime
Uzman
Kızıl Panda Yayınevi En İyi Romanlardan Seçme (24 Kitap) - En Çok Okunan Dünya Klasikleri Seti - Fiyatı, Yorumları
En İyi Romanlardan Seçme (24 Kitap) - En Çok Okunan Dünya Klasikleri Seti yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. - Trendyol
Bunu alabilirsin.
ggbye
Başarılı
Saytın aldım.![]()
Kızıl Panda Yayınevi En İyi Romanlardan Seçme (24 Kitap) - En Çok Okunan Dünya Klasikleri Seti - Fiyatı, Yorumları
En İyi Romanlardan Seçme (24 Kitap) - En Çok Okunan Dünya Klasikleri Seti yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. - Trendyolty.gl
Bunu alabilirsin.
Elma ısıran
Üstün
Körlük ve Fahrenheit 451 tavsiye ediyorum.