1000 mbitlik paket üzerinden sordum. Turknet 950 TL+350 TL diyor. Taahhütsüz.
Peşin verirsen indirimliymiş.
Peşin vermek yerine, suyu kaynağından içmek daha mantıklı. 18 ay taahhüt yaparsin en azindan acaba ne zaman zam yapacaklar korkusunu yaşamazsın.
Zaten fiberde kolay kolay bir sorun yaşanmıyor. 1300 veren adam 1500 u de verir
Yani "çok çok daha ucuz" değil . Eskidendi o iş
Artı ücretler hakkında bir şey yazmıyordu +350 TL olduğunu bilmiyordum. Fakat şöyle bir şey var, Turknet taahütsüz diye sürekli zamlamıyor. Genelde zamları yıllık olarak yapıyorlar. Ben Türk Telekom'a 1500-1700 TL para vermeyi mantıklı bulmuyorum hala. Altyapı varsa Superonline geçilebilir, ben geçtiğim paketi şu an 700 TL'ye kullanıyorum, 1000 Mbps paket de 800 TL.
Evet buna ben de takıldım, ayrıca resmi sitenin logosunda da ortası beyaz mesela. Ve paket fiyatları ".net" ile biten sitede fazla ucuz, asıl sitede o paketler yok bile. Sahte gibi geldi şu an.
Benim nacizane tavsiyem, taahhütlü bir yere geçmen. Şu an 1000 mbit e 1000 TL ödüyorum TT de. Haziran 2027 de bitecek taahhüt.
Şu an telekom 18 ay taahhüte girsen, 6 ay sonra zaten şu an ucuz denilen her türlü TT yi geçecek
Hocam TT geçmek istersek 1500 liraları buluyor ve dediğiniz gibi uzun süreli bir taahhüt yapmak gerekiyor ama taahhüdü de pek sevmiyoruz bundan önce hep taahhütsüz kullandık. TT'yi ucuza almanın bir yolu falan var mı?
Hocam TT geçmek istersek 1500 liraları buluyor ve dediğiniz gibi uzun süreli bir taahhüt yapmak gerekiyor ama taahhüdü de pek sevmiyoruz bundan önce hep taahhütsüz kullandık. TT'yi ucuza almanın bir yolu falan var mı?
TT paketleri yeni zamladı, yani kapınıza gelip size yeni bir teklif yapmadıkları sürece ucuza almanız pek mümkün değil. Dediğim gibi binaya Superonline altyapı da çekildiyse oraya geçebilirsiniz, yapılmadıysa da Turknet'e geçmenizi öneririm taahhüt istemiyorsanız.